Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Na primorski avtocesti so zastoji med Postojno in Brezovico proti Ljubljani. Zamuda je 45 minut.

Avtorji Toni Gruden

Kolesarstvo Hauptman ne verjame, da je Pogačar z zmagami komu nagnal strah v kosti

24.02.2023

Tadej Pogačar je kljub spremembam v pripravi in programu kot običajno začel sezono na zmagovitih obratih. "Začeli smo malo bolj umirjeno, kar pa ni videti, ampak takoj naslednji pokazatelj bo že čez dober teden na Pariz–Nica," pravi Andrej Hauptman.

Skoki Slovenke na sobotni ekipni tekmi čaka popravni izpit

24.02.2023

Planiški večer za pozabo. Ne samo najslabša tekma zime, tudi najslabši izkupiček na velikih tekmovanjih v zadnjem desetletju. "Na SP že nismo prišli s pozitivnimi mislimi ali z naletom kot v Oberstdorf in Peking," povzema trener skakalk Zoran Zupančič.

Planica Tina Maze: Bile so sezone, ko lahko rečem, da sem bila poškodovana, a ne navzven

28.02.2023

Ob obisku v Planici je Tina Maze ovrgla znano tezo, da je imela v karieri malo poškodb, saj se psihološke težave ne vidijo kot zlomljene noge. Sama si želi, da bi njen partner napisal knjigo, saj je imel Andrea Massi opravka z najbolj nemogočo tekmovalko.

Planica 2023 Tina Maze: "Šport je kot umetnost. Še pomembnejši, saj je temelj vsega."

22.02.2023

"Postali smo močen športni narod, kar je osupljivo. Nordijskim smučarjem privoščim, da se jim v Planici uresničijo sanje," je Tina Maze zaželela rojakom uspešno domače svetovno prvenstvo. Smučarska šampionka je bila zvezda konference Sporto v Planici.

51 zmag Pogačarja Točno pred štirimi leti prvič slavil nadobudnež s Klanca

21.02.2023

Bil je četrtek in 2. etapa Algarva. Na ciljnem vzponu Fóia je 20-letni Slovenec v sprintu presenetil vse in na svoj osmi dirkalni dan profesionalne kariere slavil prvo zmago med kolesarsko elito. Točno štiri leta pozneje ima prvi kolesar sveta 51 zmag.

50. zmaga kariere Nenasitni Pogačar: četrta zmaga v tednu, ki ga še ni konec

18.02.2023

Četrta zmaga Tadeja Pogačarja v tem tednu za 50. zmago profesionalne kariere! Bahrain Victorious je v 4. etapi Dirke po Andaluziji sistematično napadal, a to je le prebudilo dirkaški nagon gorenjskega volka, ki je na koncu dobil dvoboj z Enricom Masom.

Prva liga Gorica z igralcem več le izsilila točko na primorskem derbiju

18.02.2023

Sobotni del 22. kroga je zaznamoval odločen boj za obstanek. Tabor, Radomlje in Gorica so doma proti klubom iz zgornjega doma osvojili po točko. Remiji Celja, Mure in Kopra so voda na mlin Maribora, ki bo v nedeljo na večnem derbiju izzval prvo Olimpijo.

Roglič "Zdaj res razmišljam samo o Giru, kaj bo sledilo temu, bomo videli po koncu"

18.02.2023

S priprav na gori Teide na Tenerifu se je javil Primož Roglič, ki je potrdil, da normalno in dobro trenira. "Pred samim Girom bo res moja edina dirka Po Kataloniji," je Rogla potrdil uvodni tekmovalni program, pri čemer pa pušča odprta vrata za Tour.

Miha Šimenc "Točke so bile osnovni cilj zime. SP? Polfinale bi bil zame kot medalja."

23.02.2023

Pred tremi leti je s 7. mestom v sprintu prišel do izida kariere, a nato se je začela kalvarija. Ko je ob prelomu leta spet prišel do točk svetovnega pokala, je izpolnil prvi cilj zime. Miha Šimenc pred Planico polaga upe tudi v ekipni sprint in razdaljo.

Planica 2023 Se lahko Ema Volavšek vmeša v boj za odličja? "Malo mi manjka pri skokih"

22.02.2023

Redki so slovenski zimski športniki, ki se neprestano uvrščajo med najboljše, a med njimi je širši javnosti najmanj poznana Ema Volavšek. Najboljša slovenska nordijska kombinatorka, ki je bila na vseh osmih tekmah zime med deseterico.

Nogometne ladje Šeško kot peti napadalec bikov le na tribuni; Bijol več kot le branilec

13.02.2023

V postavi Salzburga je zaradi slabše forme zmanjkalo prostora za Benjamina Šeška, ki se poleti za 24 milijonov evrov seli v Leipzig. Medtem je imel med Kekovimi izbranci najboljši konec tedna Jaka Bijol s podajo in golom v dresu Udineseja.

Pogačar Po začetku sezone v Andaluziji v marcu na Pariz–Nico in soočenje z Vingegaardom?

13.02.2023

Tadej Pogačar začenja peto sezono med kolesarsko elito. Zadnja tri leta je začel z zmagami, a na etapnih dirkah, ki ga v Andaluziji čaka v nadaljevanju tedna. Tik pred zdajci je Pogi spremenil tekmovalni program, zdaj ga mika še Pariz–Nica z Vingegaardom.

Stran 15 od 152
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov