Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Kontakti in informacije

Spoštovani poslušalci, gledalci in uporabniki,

javni medijski servis RTV Slovenija je zavezan pravočasni, odzivni, dvosmerni in transparentni komunikaciji z mediji in javnostjo. Da boste prejeli odgovore na vaša vprašanja čimprej jih skladno z vsebino pošljite na naslednje naslove:

Splošna vprašanja o delovanju RTV Slovenija lahko naslovite na Službo za komuniciranje (pr@rtvslo.si).

Vprašanja o radijskih in TV-programih ter spletnih vsebinah pošljite neposredno na odgovorne urednike posameznih programov, njihovi kontakti se nahajajo na tej povezavi.

Tehnična vprašanja, povezana z multimedijskimi vsebinami in storitvami, naslovite na mmc@rtvslo.si. Na vprašanja, povezana s komentiranjem odgovarjamo preko spletnega obrazca.

Vprašanja o RTV-prispevku posredujte Službi za obračun RTV-prispevka, ki jo lahko kontaktirate preko e-naslova rtv.prispevki@rtvslo.si.

Vprašanja, povezana s sprejemom radijskega in TV-signala, naslovite na Oddajnike in zveze na ozm@rtvslo.si ali pokličite brezplačno številko 080 28 68.

Za organizacijo in izvedbo praktičnih usposabljanj dijakov in študentov skrbi Izobraževalno središče. Kontaktirajte jih prek na e-naslova izobrazevanje@rtvslo.si.

Za poizvedbe in naročanje avdiovizualnega gradiva v TV-arhivu izpolnite obrazec Vloga za uporabo dokumentarnega oz. arhivskega gradiva in ga pošljite na e-naslov naročanje.tvarhiv@rtvslo.si.

Za oglede na RTV Slovenija se je mogoče dogovoriti prek e-pošte ogled@rtvslo.si. Zaradi omejitve števila ogledov in velikega zanimanja je za oglede čakalna doba.

Kontakti

Naročila, pozivi in razpisi

Pogosta vprašanja