Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Na več avtocestnih odsekih so zastoji.

Avtorji Toni Gruden

Mbappé Nindža želva "Donatello" utišal vse kritike v Franciji zaradi PSG-ja, Reala in 11-m

27.11.2022

Še ne 24-letni Kylian Mbappé je proti Dancem vzel stvari v lastne noge, popeljal branilce naslova kot prve v izločilne boje in potrdil, da je Francoz pravi naslednik Messija, Ronalda in ... celo kralja Peléja.

Prvi "finale" Prikazal se je D10S in Argentina je preživela ... do Poljske.

27.11.2022

Po najbolj dolgočasnem prvem polčasu na turnirju je močno dišalo po zgodnjem slovesu Argentine, a nato je prišla 64. minuta in "golazo" kapetana. "Za nas se začenja novo svetovno prvenstvo. Zdaj ne smemo odnehati, treba je odigrati še toliko finalov."

Skupina D Avstralci z golom Duka ugnali neučinkovite Tunizijce

26.11.2022

Avstralija se je pobrala po visokem uvodnem porazu s Francijo, medtem ko je gol za Tunizijo na SP-ju 2022 kot zaklet. Za prvo avstralsko zmago po Južni Afriki 2010 je poskrbel napadalec iz druge japonske lige, ki je z glavo zadel v 23. minuti.

Skupina B Ali nogomet potem še ne bo prišel domov?

26.11.2022

Bleda igra brez ideje, kjer je prečka preprečila ponovitev Brazilije 1950. Po vznesenosti po uvodnem razbitju Irana s 6:2 je Anglija pristala na trdnih tleh in se zavedela, da mogoče pa v Katarju 2022 ne bodo postali svetovni prvaki v nogometu.

Samuraji Iz kljubovanja napredni statistiki do največje zmage v zgodovini

23.11.2022

26,2-odstotna posest žoge je bila Japoncem dovolj za njihovo najbolj odmevno zmago na svetovnih prvenstvih. Neizmerno veselje navijačev na stadionu in v domovini, prvi so tradicionalno počistili tribune, drugi pa ob slavju na ulicah upoštevali semaforje.

Šokirani Argentinci Svetovni udar ali dan, ko je nogomet padel na glavo

22.11.2022

Nejeverni pogledi Messija in soigralcev, poklapani navijači na stadionu, kjer so upali, da bodo teden dni pred božičem slavili naslov svetovnih prvakov. Nasprotno neizmerno veselje Savdijcev, ki so se pod vodstvom "Lisjaka" vpisali v zgodovino.

Sodnikovi podaljški Zakaj se vse tekme zavlečejo čez 100 minut?

22.11.2022

Nova nogometna realnost: dolgi sodnikovi podaljški in tekme, daljše od 100 minut. Katar – Ekvador je imel 10 minut dodatka, Anglija – Iran 27 minut (!), Nizozemska – Senegal 13 minut in ZDA – Wales 14 minut in pol.

SP 2022 Na napol praznem stadionu odmevala pesem Ekvadorcev: Hočemo pivo

21.11.2022

Obupni Katar na zelenici in že ob polčasu izpraznjene tribune prej nabito polnega stadiona Al Hor. Sočasno kaos pred vstopom v uradno navijaško območje, ki pa se je ob porazu Katarcev proti Ekvadorcem podobno izpraznilo že pred koncem prve tekme.

Kolesar leta "Ne vem, na kateri točki sem trenutno. Mogoče čisto na vrhu, mogoče še ne."

17.11.2022

Od zabavnega fanta, ki se šali, do resnega moža na robu ganjenosti v nekaj trenutkih. Tadej Pogačar pri 24 letih lovi ravnotežje med vlogo prvega kolesarja sveta in zrelim človekom. "Nič ne bom pisal Božičku, ker vse imam."

Dokumentarec Razkrita Fifa: mafijska organizacija ali le žrtev šefov, ki so vodili šov in umazali igro?

11.11.2022

Kako je nogomet postal najpomembnejši šport in svetovno prvenstvo največji dogodek na svetu? Tako da se je Fifa iz amaterske zveze spremenila v profesionalno združbo, katere teža je zaradi komercializacije igre postala večja od večine držav.

SP v nogometu Deset tekem Katarja 2022, ki jih ne gre zamuditi v predtekmovanju

15.11.2022

Ker vsa srečanja Katarja 2022 ne morejo biti Nemčija – Španija in zaradi varčevanja z navijaško-gledalskimi močmi za izločilne boje si je vredno narediti izbor tekem v predtekmovanju. Tukaj je MMC-jev izbor 10 tekem skupinskega dela, vrednih ogleda.

SOS odmev "Carlsen se je izpostavil, zastavil svoje ime, čeprav ni pridobil ničesar"

31.10.2022

Legende, škandali, mističnost ... igra kraljev. Šah je šport, ki zna vznemiriti množice ljudi, kar se zdaj kaže ob aferi Niemann – Carlsen, glavni temi podkasta SOS odmev s šahovsko velemojstrico Jano Krivec, sedemkratno državno prvakinjo in psihologinjo.

Stran 18 od 152
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov