Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Na več avtocestnih odsekih so zastoji.

Avtorji Toni Gruden

Kolesarstvo Superman v Argentini premočan za Evenepoela in zmagoviti dnevi DSM-a

30.01.2023

Svetovni prvak Remco Evenepoel je sezono začel na močni enotedenski dirki po San Juanu v Argentini, kjer pa mu ni uspelo ubraniti zmage iz leta 2020, saj je zmagal Miguel Angel Lopez, ki je zaradi dopinškega suma ostal brez mesta v ekipah svetovne serije.

Nogometne ladje Vombergar potopil Arsenal, tudi Zahović zadel na prvi tekmi leta

30.01.2023

V deželi svetovnih prvakov se je sredi njihovega poletja začela nova nogometna sezona in že v 1. krogu je znova zablestel Andres Vombergar. Uspešno je v novo leto na Poljskem zakorakal tudi kolega v reprezentančnem napadu Luka Zahović.

Nogometne ladje V leto 2023 kot najučinkovitejša Kekova izbranca vstopata Šporar in Celar

23.01.2023

Čez točno dva meseca bo Slovenija v Kazahstanu začela boj za Euro 2024. Deset tekem v papirnato ugodni skupini H bo pokazalo, ali so navijaške sanje realne. In kdo od izbranih Kekovih slovenskih nogometnih ladij vstopa v letu 2023 z najboljšo popotnico?

Smuk (Ž) v Cortini Ilka Štuhec v velikem slogu do desete zmage kariere!

21.01.2023

Kar 60 tekem svetovnega pokala in štiri leta je Ilka Štuhec čakala, da se je znova povzpela na najvišjo stopničko. V Cortini je slovenska šampionka bila najhitrejša na drugem, zaradi vetra skrajšanem, smuku na Tofani, kjer slavi jubilejno deseto zmago.

Svetovna serija Začetek končno znova v Avstraliji, a tudi sezona brez dvoboja Pogačar – Roglič?

16.01.2023

Po dveh covidnih odpovedih se elitna kolesarska sezona na cesti znova začenja v Avstraliji, kjer pa ne bo nobenega Slovenca, ki bodo začeli dirkati februarja. Spomladi Tadej Pogačar cilja predvsem na Flandrijo, Matej Mohorič pa na Pariz–Roubaix.

SOS odmev Z Luko so Mavsi boljši od najboljšega Bostona, brez njega pa slabši od najslabšega Charlotta

05.01.2023

Luka Dončić čara v dresu Dallasa. Igra kot MVP. Za 23-letnim Slovencem so najboljši tedni kariere v Ligi NBA, a pravi izzivi še prihajajo. "Boston bo pravi kazalnik, čeprav je letos Liga NBA res nepredvidljiva," v podkastu SOS-odmev pravi Iztok Franko.

Vratar Argentine "Naša usoda je, da trpimo," njegova pa, da brani in dviga prah

20.12.2022

Emiliano Martinez, na kratko Emi, ljubkovalno Dibu, ki nikogar ne pusti hladnega in (pre)pogosto prekorači meje sprejemljivega ter okusnega. A na koncu je tudi z umazanimi psihološkimi igricami prišel do obramb, ki so Argentini prinesle tretjo zvezdico.

SOS-odmev Ne v zvezdah, temveč v algoritmih je bil zapisan naslov Argentini

20.12.2022

Kopica napovedi, predvidevanj in preračunavanj. Filmski scenarij, zadnji ples in usoda. A na koncu je bila najbolj zanesljiva simulacija legendarne računalniške igre, ki je tudi četrtič zapored zadela v polno, ko je izračunala slavje Argentine in Messija.

Gonzalo Montiel Od osmoljenca do junaka: zakuhal 11-m, a nato zabil za naslov prvakov

19.12.2022

V 116. minuti ga je Mbappejev strel zadel v komolec in z bele točke je francoski superzvezdnik izenačil na 3:3. Pri loteriji je kot četrti izvajalec gavčev mirno pristopil k strelu in potrdil tretji naslov svetovni prvakov za Argentino. Gonzalo Montiel.

SP 2022 Pred štirimi leti spektakel s sedmimi goli, zdaj veliki finale Katarja

18.12.2022

Po 63 tekmah in 29 dneh je napočil čas, da svet dobi prvaka v nogometu. Novega ali starega. Tretjič Argentina ali Francija. Najboljši ekipi turnirja, ki se znata prilagoditi, prepustiti žogo, a predvsem hitro udariti. Kaj bo odločalo v finalu SP-ja 2022?

SP 2022 Kot leta 1998 – Hrvaška tretja nogometna velesila sveta

17.12.2022

Bron v Franciji 1998, srebro v Rusiji 2018 in bron v Katarju 2022. Hrvaška je na tekmi za tretje mesto z 2:1 premagala Maroko. Kot pred 24 leti so vsi goli padli v prvem polčasu, mož odločitve je bil Mislav Oršić s prefinjenim lobom s pomočjo vratnice.

Messi – Mbappé Bo Argentinec uradno okronan ali bo predal žezlo Francozu?

17.12.2022

Finale številnih zgodb, a izstopa soočenje klubskih soigralcev, vodij in najboljših strelcev SP-ja 2022. Leo Messi bi z naslovom prvaka potrdil status največjega v zgodovini, če pa drugič naslov osvoji Kylian Mbappé, s tem prevzema vlogo št. 1 na svetu.

Stran 16 od 152
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov