Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Na primorski avtocesti so zastoji med Postojno in Brezovico proti Ljubljani. Zamuda je 30 minut.

Avtorji Toni Gruden

Kolesarstvo Pogačar: Nisem še rekel zadnje v Sanremu

20.03.2023

Dva Slovenca med deseterico na uvodnem kolesarskem spomeniku, a tako Tadej Pogačar kot Matej Mohorič želita več. Zdaj se karavana seli v Belgijo, kjer prvi meri na uspeh v Flandriji, medtem ko drugi načrtuje vrhunec na preizkušnji Pariz–Roubaix.

Milano–Sanremo Van der Poel matiral Pogačarja, van Aerta in Ganno

18.03.2023

Mathieu van der Poel je s skokom tik pod vrhom Poggia presenetil preostale favorite in se odpeljal proti zmagi v Sanremu. Tadej Pogačar je bil četrti, po izgubljenem troboju za stopničke s Filippom Ganno in Woutom van Aertom. Matej Mohorič je bil osmi.

Kolesarstvo Zrcalna zmagovita slika, ki pa ne napoveduje razpleta na Giru ali Touru

14.03.2023

Teden dni dirkanja in slovenska asa sta dobila po tri najtežje etape v Franciji in Italiji ter osvojila skupno razvrstitev, domov pa odnesla po tri majice. Še bolje kot lani, Tadej Pogačar in Primož Roglič sta na pravi poti, a maj in julij sta še daleč.

SOS odmev Dallas je v enem letu spremenil slačilnico in kemijo v njej

13.03.2023

"Kemija v slačilnici po menjavah je podcenjen element," ugotavlja košarkarski analitik Iztok Franko, ki se je po vrnitvi iz Dallasa razgovoril o Mavericksih in Luki Dončiću v 101. oddaji športnega podkasta SOS-odmev.

Intervju Zimske olimpijske igre treh dežel? "Najprej zasebna razprava, kaj je sploh mogoče."

09.03.2023

Na začetku nordijskega SP-ja v Planici niso skrivali, da je to korak naprej proti oživljanju ideje zimskih olimpijskih iger treh dežel. O tem, dejanskih stroških, vizijah in izzivih za MOK je za MMC spregovoril Michael Payne, guru olimpijskega trženja.

Strelski izbruh Šeško po hat-tricku v sedmih minutah na Dunaju: "Na koncu se vse vrne!"

06.03.2023

Na klopi je čakal na priložnost in jo v nedeljo zagrabil na derbiju. Z goli v 80., 84. in 87. minuti je Salzburgu na Dunaju prinesel sladko zmago nad Rapidom. Benjamin Šeško je našel formo ravno pred začetkom kvalifikacij za Euro 2024.

Bele ceste Toskane Pidcock novi kralj makadama, Mohorič šesti v Sieni

04.03.2023

Novodobni kolesarski spomenik v Sieni je v velikem slogu osvojil Tom Pidcock, ki je kot kralj makadama nasledil Tadeja Pogačarja. Matej Mohorič je zdaj kultne Strade Bianche končal med najboljšimi v prvi zasledovalni skupinici.

SP 2023 Franci Petek: Za Slovence beseda Planica pomeni marčevske polete

28.02.2023

Prvi Slovenec, ki je na svetovnih prvenstvih v nordijskem smučanju osvojil zlato medaljo. Vedno nasmejani Frenk, ki je bil del uspešne kandidature za prvi nordijski SP. Zdaj v Planici gleda sadove tudi svoje zapuščine, pri čemer si sam kupuje vstopnice.

Planica 2023 Bleščeče svetovno prvenstvo, a brez slovenske navijaške duše

27.02.2023

Planica še nikoli ni bila tako urejena, logistika tako tekoča, proge in skakalnice pa jasno povezane v celoto. SP 2023 organizacijsko teče brezhibno, vse je res podrejeno gledalcu, a ne tistemu pod Poncami in Ciprnikom, temveč pred zasloni.

Dan potem Grenek priokus, ker gre za SP, a tu je že nov izziv – mešana ekipna tekma

26.02.2023

Skakalna supersobota v Planici Slovenkam in Slovencem ni prinesla tako želenega odličja. Robert Hrgota se je ugriznil v jezik, da ni tekme označil za neregularno, a upa na boljše vodenje že na nedeljski ekipni mešani tekmi, kjer Slovenija lovi medaljo.

Planica 2023 "Všeč mi je, da se dela 'pomp' in se medijsko izpostavlja skoke"

25.02.2023

Ali je za trenerja skakalcev Roberta Hrgoto – tudi zaradi odličnih skokov njegovih varovancev na treningu in kvalifikacijah – danes glavni cilj zgolj in samo medalja? Zdi se, da je res tako, čeprav o tem noče govoriti na glas.

Bron mešane ekipe Po razočaranju iz Seefelda in Oberstdorfa se je vsem odvalil kamen od srca

27.02.2023

Na prejšnjih dveh svetovnih prvenstvih je bila Slovenija v mešanih ekipah favoritinja, a je ostala v Seefeldu in Oberstdorfu praznih rok. V Planici 2023 so skakalke in skakalci poskrbeli za veliko olajšanje tako v reprezentanci kot pri prirediteljih.

Stran 14 od 152
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov