Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Nogometne ladje Prvi napadalec igra in zabija, steber obrambe se je vrnil, kapetan pa junak "loterije"

14.03.2024

Od uvrstitve na Euro do marčnih id se je zaostrila konkurenca med napadalci in osrednjimi vezisti, ključni branilec je okreval, prvi vratar pa ravno žanje hvalo za uspeh v Ligi prvakov. Sladke skrbi za Matjaža Keka, ki je zastavil ekipo za Euro 2024.

SOS odmev Hvastija: Roglič ima tri tedne časa do Baskije; Pogačar mora otežiti dirko do Sanrema

12.03.2024

Še pred pravim začetkom pomladi so Slovenci nabrali šest zmag. Če se dan po jutru pozna, se obeta nova nepozabna sezona v zlati eri slovenskega kolesarstva. Za spremembo sicer Roglič ni še zmagal, Pogačarja pa v soboto čaka veliki cilj pomladi.

Po Pariz–Nica Prišli po zmago, a zmrznjeni Roglič prekinil tradicijo: Na srečo je kar nekaj prostora za izboljšave

11.03.2024

Na premieri z novo ekipo se visoka pričakovanja niso uresničila. Primož Roglič je v dresu Bore Hansgrohe prvič po šestih letih ostal brez vsaj etapne zmage na enotedenski dirki: "Očitno je nekaj boljših. Čisto zadnji tudi nisem bil, prvi pa tudi ne."

Pariz–Nica Etapa Evenepoelu, dirka proti soncu pa Američanu Jorgensonu

10.03.2024

Zadnja etapa v neposredni okolici Nice je kot običajno na "žagi" prinesla dramatičen preobrat. 24-letni Američan Matteo Jorgenson je slekel rojaka in osvojil 82. dirko Pariz–Nica. Primož Roglič ni ohranil stika s kapetani in je skupno končal kot deseti.

Pariz–Nica Vlasovu etapna zmaga, Roglič mirno do tretjega mesta

09.03.2024

Na močno spremenjeni in kratki 7. etapi 82. dirke Pariz–Nica je Aleksandr Vlasov poskrbel za slavje nemške ekipe, katere uspeh je s tretjim mestom dopolnil Primož Roglič, ki se niti ni resneje spustil v sprinterski dvoboj z drugim Remcom Evenepoelom.

Hokejska tržnica Kralji brez okrepitev, tekmeci na Divjem zahodu pa vsi močnejši

09.03.2024

V petek se je iztekel prestopni rok v Ligi NHL, kjer sta se najbolj izdatno okrepila prvi favorit izpred sezone Carolina in branilec naslova Vegas. Nove adute imajo tudi Colorado, Dallas, Winnipeg in Dallas, medtem ko je Los Angeles miroval.

UCI-lestvica Pogačarjev 81-kilometrski solo za zgodovino, zdaj na lov za Coppijem?

05.03.2024

Epska makadamska pustolovščina po Toskani z 81-kilometrskim pobegom za zmago je Tadeju Pogačarju prinesla že peti zaporedni zmagoviti začetek sezone in nove zgodovinske vzporednice. Le Coppi, Adorni, Bruyere in Rominger so imeli daljši "solo".

Nogometne ladje Oblak s konicami prstov rešil zmago, Šporar preprečil poraz

04.03.2024

Kapetan Slovenije je vložil kandidaturo za obrambo kroga, ko je s skrajnimi močmi rešil zmago Atletica. Prvi napadalec reprezentance je prvič podal v dresu Leipziga, njegov standardni partner pa je v Grčiji prekinil strelski ligaški post.

SOS odmev Dallas zdaj višji in bolj atletski, a Dončić odvisen od Irvingovega zdravja

27.02.2024

133 točk je nasula napadalno razigrana Indiana in končala zmagoviti niz Dallasa, ki je bil med serijo za trenutek celo najboljša obrambna ekipa lige. Pred Luko Dončićem sta izziv Cleveland in Boston ter predvsem, kako končati redni del čim višje.

Jan Tratnik Syuk iz Idr'je prava zlata rezerva "čebel"

26.02.2024

"Moja kariera ni bila najbolj bleščeča. Imel sem veliko vzponov in padcev. A nekako sem še vedno verjel, da mi lahko uspe. Glede na to, od kod prihajam, mislim, da sem dober navdih za mlade. Vse je mogoče, če v to še naprej verjameš," pravi Jan Tratnik.

Nogometne ladje Vroči slovenski napadalci: Šeško sedmič, Vipotnik osmič, Celar desetič

26.02.2024

Slovenski nogometni reprezentanti ostajajo razpoloženi, zlasti napadalci. V soboto in nedeljo so tako zadeli štirje Kekovi izbranci. Najbolj odmeva gol Benjamina Šeška v Münchnu, medtem ko je v Švici Žan Celar prevzel vodstvo na lestvici strelcev.

Kolesarstvo Jan Tratnik zmagovalec uvodne klasike sezone!

24.02.2024

Jan Tratnik si je za 34. rojstni dan podaril največjo zmago v karieri. Zdaj 34-letni Idrijčan je v velikem slogu kronal premoč "čebel" in kot prvi Slovenec osvojil Omloop Het Nieuwsblad, belgijsko enodnevno dirko, s katero se uradno začenjajo klasike.

Stran 3 od 152
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov