Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Kolesarstvo Roglič: "Zmaga na Touru predstavlja češnjo na torti"

10.01.2024

Primož Roglič bo prvič v barvah nove ekipe dirkal na začetku marca na Pariz–Nica ali Tirreno–Adriatico. Ob tem je potrjen le še junijski nastop Po Dofineji, saj je prav vse podrejeno glavnemu cilju – Rogličevi zmagi na 111. Dirki po Franciji.

Nogometne ladje Šporar z "dvojčkom" prekinil strelski post in vrnil zelene na vrh

08.01.2024

Če se dan po jutru pozna ... Andraž Šporar je po dveh mesecih končno spet zadel in se ponudil Fatihu Terimu kot rešitev za napad Panathinaikosa. V letu 2023 si je z 18 goli razdelil drugo mesto med slovenskimi reprezentanti, več jih je zabil le Šeško.

La Vuelta 24 Od Lizbone do Madrida, pekel za sprinterje in raj za klančarje

20.12.2023

Začetek 17. avgusta s kronometrom v glavnem mestu Portugalske in zaključek 8. septembra z vožnjo na čas v španski prestolnici. Vmes 3265 kilometrov, zgolj ena prava ravninska običajna etapa in kopica vzponov ter strmih klančin. La Vuelta 24.

SOS odmev Skakalni tehnološki boj: "Šport izgublja transparentnost"

20.12.2023

Avstrijsko-nemška prevlada pri smučarjih skakalcih dviga snežni prah, a radijski komentator in gost podkasta SOS-odmev Boštjan Reberšak poudarja, da so Avstrijci in Nemci že lačni skupnega uspeha na novoletni turneji.

Največji cilj v 2024 Prvič Giro ali tretjič Tour? Pogačar: "Svetovno prvenstvo!"

18.12.2023

Prvi kolesar sveta si je za leto 2024 zamislil podjeten dirkalni načrt. Tadej Pogačar si želi dirkati od belih cest prek Sanrema do rožnate dirke in velike rumene pentlje, čemur takoj sledijo olimpijske igre, za piko na i pa še boj za mavrično majico.

Nogometne ladje Kramer z golom v Evropi in na Poljskem spominja nase

18.12.2023

Gol na vsako 95. odigrano minuto. Skupaj 8 zadetkov na 24 tekmah v dresu poljskega velikana. Slovenija gre na veliko tekmovanje in MMC-jeva legenda iz komentarjev je oživela. Kraner ... pardon, Kramer končno spet zabija redno.

Dirka po Italiji Tadej Pogačar na Giru 2024!

17.12.2023

"Gremo" in širok nasmešek. Tadej Pogačar bo maja prihodnje leto dirkal na 107. izvedbi kolesarske Dirke po Italiji. V objavi na družbenih medijih je slovenski šampion napovedal naskok na rožnato majico na krogu od Torina čez Stelvio in Livigno do Rima.

Euro 2024 Vstopnice – kaj zdaj? Žreb, loterija in potrpežljivost.

18.12.2023

V torek se je zaprlo prodajno okno za vstopnice Eura 2024. V četrtek je skromno Uefino sporočilo potrdilo, da bo loterija za vse tri tekme Slovenije, saj je bilo vloženo kar 344 tisoč zahtevkov, srečneži pa bodo po žrebu znani najpozneje do 31. januarja.

Kolesarstvo Primer "Cian Uijtdebroeks" razburkal začetek zimskih priprav

11.12.2023

Na Majorki so se začele prve skupne priprave nemške ekipe, ki jo je okrepil Primož Roglič, a med navzočimi kolesarji ni belgijskega čudežnega dečka. Cian Uijtdebroeks je že podpisal pogodbo z nizozemsko ekipo, od katere Ralph Denk zahteva milijon evrov.

Nogometne ladje Vroč boj za rezervnega napadalca: Celar redno zabija, podobno tudi Vombergar

11.12.2023

Tri tedne po uvrstitvi na Euro 2024 in povprečno štirih klubskih tekmah je skupni izkupiček reprezentantov, ki so priigrali pot v Nemčijo: nedotaknjena mreža, dva gola in podaja ter tri poškodbe in izključitev, kar pa Celar (in Vombergar) odtehtata sama.

Nogometne ladje Strelski post udarnih Kekovih adutov, tresejo pa Celar, Žugelj in Horvat

04.12.2023

Boj za 22. in 23. igralca na seznamu Kekovih potnikov za Nemčijo se razvnema, medtem ko jedro reprezentantov po klubih bolj počiva, kot igra, predvsem pa manjka napadalni učinek, medtem ko zadevajo Žan Celar, Nino Žugelj, Tomi Horvat in Andres Vombergar.

Vstopnice Stuttgart, München in Köln vabijo, spletni boj za tribune je odprt

03.12.2023

Portal se je odprl in nogometni navdušenci že lahko vlagate zahtevke za ogled tekem Slovenije na Euru 2024. Polurno čakanje za vstop, a zgolj pet minut za vpis in oddajo. Do 12. decembra do 14. ure imate čas, da se postavite v vrsto za vstopnice.

Stran 5 od 152
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov