Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Učinkoviti napadalci Vroči Šeško pred Realom: "To bo največja tekma v moji dosedanji karieri"

12.02.2024

Spomladanski del nogometne sezone se je zares začel in slovenski napadalci so vse nevarnejši. Prvi adut Slovenije Benjamin Šeško je na tretji tekmi zapored zadel z glavo, sočasno se je na razdaljo razgrel boj za mesto drugega napadalca.

One Cycling Savdskih četrt milijarde za "eno kolesarstvo" in revolucijo na cesti

05.02.2024

Projekt One Cycling se resno premika, pogovori pa so vse bolj živahni. Nova časovnica govori, da bo že čez dva meseca jasno, ali bo Savdska Arabija res vložila četrt milijarde evrov v projekt osmih ekip, ki bi preobrazil kolesarstvo, kot ga poznamo.

Reprezentanca EP čez štiri mesece, a predtem čez štiri dni žreb za Ligo narodov

05.02.2024

Evropsko prvenstvo je osrednji nogometni dogodek leta, a to ne bo edino reprezentančno tekmovanje leta. V četrtek bodo v Parizu izžrebali skupine Lige narodov, ki bo popestrila jesen in hkrati ogrela navijače že za kvalifikacijske boje za SP 2026.

SOS odmev Anže Bašelj po teksaški športni turneji: Tekma se ne konča, ko sodnik odpiska

31.01.2024

Luka Dončić, Anže Kopitar, izbrana vrsta Matjaža Keka in končnica Lige NFL, vse v drugi polovici januarja v Teksasu. Izkušnje, ki jih je v 131. podkastu SOS-odmev delil televizijski novinar Anže Bašelj, ki se od poletnih vrhuncev najbolj veseli Eura 2024.

Nogometne ladje Oblak 200. zaklenil vrata Atletica, Šeško prekinil strelski post, Celar z "dvojčkom"

29.01.2024

Na 423. tekmi v vratih Atletica je kapetan Slovenija dvestotič ohranil mrežo Madridčanov nedotaknjeno. Prvi napadalec pa je v Bundesligi zadel prvič po koncu oktobra. Spodbudna znaka za navijače, ki jih je o(ne)srečil žreb vstopnic za Euro 2024.

Nogometne ladje Šeško od poletja dalje na voljo za 50 milijonov, a trenutno ne more zadeti

22.01.2024

Italijanski velikan Milan je na vrh poletnih želja uvrstil Benjamina Šeška, nato so v Nemčiji razkrili, da bo od poletja dalje njegova odkupna klavzula znašala 50 milijonov evrov, a kaj ko trenutno "Beni" strelja s slepimi naboji, Leipzig pa izgublja.

Po zmagi v ZDA Kek v Vekiću dobil tretjega vratarja za Euro 2024

21.01.2024

"Vsi mladi novinci smo slabo peli, a smo zato veliko bolje igrali," je pošteno povedal strelec za zmago nad ZDA 21-letni Nejc Gradišar. V San Antoniu si je, sodeč po selektorjevih besedah, vozovnico za Nemčijo že priigral vratar Igor Vekić.

Svetovna serija Nova kolesarska sezona z napako, ki kliče po spremembah

16.01.2024

Z uvodno etapo v južni Avstraliji se je začela nova elitna sezona v cestnem kolesarstvu. 35 dirk svetovne serije, kjer bo le Tour prinesel veliki četveroboj, medtem ko navijači upajo, da bo SP končno postregel z dirko z vsemi šestimi superzvezdniki.

Kolesarstvo Svetovna serija 2024

15.01.2024

Statična stran

Nogometne ladje Lovrić po najboljši predstavi v Serii A zadovoljen, a hkrati jezen

15.01.2024

Lani je bil s 5 goli in 6 podajami odkritje Udineseja, v novi sezoni pa mu napadalno ni steklo, a ob prelomu koledarskega leta se mu je le odprlo. Sandi Lovrić je dočakal prvi ligaški gol sezone, ki mu je dodal še podajo na tretji zaporedni tekmi.

Podkast Ko bo Roglič "dobil krila", bo z Nemci hitro pri vrhu

12.01.2024

Nemška kolesarska ekipa je po prihodu slovenskega superzvezdnika tik pred novo prelomnico. Ob prehodu v športno galaksijo rdečih bikov bo boj za rumeno majico postal še bolj uresničljiv. Primož Roglič je nared, da spiše svojo in ekipno zgodovino.

Roglič "Olimpijski kronometer bolj ne kot da. Rad bi pa šel na SP."

10.01.2024

Sproščen in samozavesten ter odločen. Še nikoli tako zgovoren na uradni novinarski konferenci. Nova ekipa s pomočniki vred in osebjem diha in dela, da jih bo Primož Roglič kot njihov kapetan popeljal v boj za rumeno majico. A Rogla ni pozabil na OI in SP.

Stran 4 od 152
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov