Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Žreb Eura 2024 Slovenija z Dansko, Srbijo in Anglijo v močni skupini C

02.12.2023

Slovenija bo na Euru 2024 igrala v skupini C proti Danski, Srbiji in Angliji. Slovence in navijače čaka junija prihodnje leto pot v Stuttgart, München in Köln. Žreb ni bil prizanesljiv, nasprotniki so močni, a privlačni in prizorišča so relativno blizu.

Euro 2024 Vstopnice za navijače Slovenije bodo na prodaj ... kmalu po žrebu

01.12.2023

Ne, s 1. decembrom še ni stekla prodaja vstopnic za tekme Slovenije. Po sobotnem žrebu v Hamburgu (ob 18.00 prenos na TV SLO 2) bodo znani tekmeci in vsi pari evropskega prvenstva, nato bo res stekla prodaja. Najpozneje v ponedeljek, vse do 12. decembra.

Euro 2024 Boj za 23 mest v ekipi se zaostruje: dvojček Celarja, nov gol Horvata

27.11.2023

Reprezentanca ima vstopnico, tisočim navijačem bodo kmalu na voljo. Ob jasno izoblikovani udarni enajsterici je znano tudi jedro potnikov za Nemčijo. Najdlje v negotovosti bodo občasni reprezentanti, saj lahko Matjaž Kek v Nemčijo pelje le 23 izbrancev.

Nogomet Neverjetno, a resnično: Prva liga najmlajša liga na svetu

28.11.2023

24,16 leta je 1. oktobra znašala povprečna starost nogometašev v najmočnejši slovenski nogometni ligi, kar je po študiji Nogometnega observatorija podatek, ki je Prvo ligo znova okronal kot najmlajše prvenstvo v Evropi in po novem tudi na svetu*.

Kek "Luzerji" opravili zrelostni izpit, a zdaj v Nemčiji nočejo samo sodelovati

21.11.2023

"Ljudstvo moje. A mislite, da bi bili tu brez vas?" je golgeter Benjamin Šeško nagovoril navijače, kapetan Jan Oblak pa jim je zagotovil: "V Nemčijo ne gremo samo nastopat, ampak tudi kaj naredit." Najbolj srečen med njimi pa je zaradi njih selektor Kek.

Mohorič "SP v gravelu moja največja zmaga kariere. Prihodnje leto na Roubaix in Flandrijo!"

16.11.2023

Naslov svetovnega prvaka v makadamskem kolesarstvu je poseben dosežek, za kar je prejel priznanje na Večeru zvezd. Samo ali je res to njegova največja zmaga v zdaj že dolgi in bogati karieri? Matej Mohorič je tako prepričan že zaradi odziva in odmeva.

Roglič "V kolesarstvu je veliko dirk, tako da izzivov ne zmanjka. Zagotovo Tour, še Švica ..."

15.11.2023

Primož Roglič je pred predajo ambasadorske vloge pri OKS-jevi fundaciji spregovoril o izredni sezoni in menjavi ekip. Kdaj bo prvič dirkal v novem dresu, še ne ve, podčrtal je Dirko po Franciji in tudi Švici, prijatelj Pogačar si je zaslužil zlato kolo.

Kolesar leta "V letu premalo dni in v dnevu premalo ur, če bi si sam sestavljal program"

14.11.2023

Zlato obdobje slovenskega kolesarstva še kar traja in leto 2023 je spisalo nove nepozabne zgodbe ter postavilo nove mejnike. Tadej Pogačar je bil tretje leto razglašen za kolesarja leta v domovini. "Osebno mnenje: nagrado si nas zasluži več."

Ob zboru "Lepo je imeti vajeti v svojih rokah, a ne smemo razmišljati, da imamo dve priložnosti"

14.11.2023

Trdnost, osredotočenost, samozavest in velika želja. "Vsak, ki trenira nogomet v Sloveniji, sanja o igranju na velikem prvenstvu." Hkrati tako blizu kot tudi še daleč je Nemčija, česar se zavedajo samozavestni Kekovi izbranci.

Pred zborom Dobre novice za selektorja: vrnitev Elšnika in Janže na zelenico, Stojanović na klopi

13.11.2023

Načeti igralci udarne enajsterice Slovenije so se večinoma vrnili v igralni pogon, vsaj na kratko, kar je spodbudna novica za zbor reprezentance, ki danes na Brdu pri Kranju začenja priprave na zaključek kvalifikacij za Euro 2024.

Iztok Franko v SOS-odmevu Dallas in Dončić izkoristila dolgo poletje, napredek je zelo opazen

08.11.2023

Zmagoviti start s tremi zmagami je dal zagon Dallasu, da je razprl jadra in izkoristil ugoden razpored tekmecev kljub potovalnemu pingpongu. Mavsi in Luka Dončić so prijetno presenečenje začetka Lige NBA, kar je tema 125. podkasta SOS-odmev.

Nogometne ladje Vroči Šporar vstopil, odločil in še zapravil 11-m, Kek z vprašanji v obrambi

06.11.2023

V torek opoldne bo selektor Matjaž Kek javno predstavil seznam nogometašev, s katerimi bo proti Danski in Kazahstanu potrjeval uvrstitev na Euro 2024. Forma udarne enajsterice močno niha: izstopa napadalec Šporar, v krizo pa je padel kapetan Oblak.

Stran 6 od 152
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov