Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Prva liga

Maribor ob veliki premoči le do točke v Domžalah

Kljub številnim priložnostim so nogometaši Maribora v Domžalah osvojili le točko (1:1). V nedeljo bo na sporedu derbi vodilnih: Celje - Olimpija. Celjanom zadostuje že točka za drugi naslov državnih prvakov.

28

Prva liga

Domžalčani do pomembnih točk v boju za obstanek

Mario Krstovski je zadel za zmago Domžalčanov proti Koprčanom v preloženi tekmi Prve lige (1:0). Domžalčani se treh točk zelo veselijo, saj so ušli ekipam z dna lestvice, po točkah so ujeli Muro na šestem mestu.

8

Iličić: Če lahko v 90. minuti naredim drseči start, je nekaj "narobe"

Ko pred novinarje stopi Josip Iličić, je jasno, da se je zgodilo nekaj pomembnega. Kot tako lahko označimo prvo zmago Maribora v Stožicah po štirih letih in pol, s katero so vijoličasti ohranili upanje, da bi do konca sezone še prehiteli največje tekmece.

89

Maribor s preobratom po petih letih osvojil Stožice

Na preloženi tekmi 26. kroga je v Ljubljani potekal večni derbi dveh različnih polčasov. V prvem je prevladovala Olimpija in ga dobila z 1:0, nato se je slika obrnila in Maribor je najprej izenačil, nato pa izkoristil igralca več za sladko zmago z 2:1.

172

Timi Max Elšnik po porazu z Mariborom

Z njimi imamo še eno tekmo v gosteh in jim bomo poskusili vrniti ter ostati pred njimi na lestvici, čeprav zame tudi drugo mesto ne pomeni nič drugega kot to, da si poraženec. Je pa Maribor zagotovo razred boljši, kot je bil jeseni, dvignil je raven igre.

2
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov