Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
MMC-teden - tedenska izdaja najboljših vsebin

Prva liga

Kalcer Radomlje - Mura 0:0 (prvi polčas)

Če je prvak sezone državnega prvenstva že znan (Celje), pa bo v zadnjih krogih potekal hud boj za obstanek in najprej za izognitev zadnjemu mestu. Kalcer Radomlje pravkar gosti Muro, Aluminij pa bo poskušal v Stožicah presenetiti Olimpijo.

10

Prva liga

Timi Max Elšnik po porazu z Mariborom

Z njimi imamo še eno tekmo v gosteh in jim bomo poskusili vrniti ter ostati pred njimi na lestvici, čeprav zame tudi drugo mesto ne pomeni nič drugega kot to, da si poraženec. Je pa Maribor zagotovo razred boljši, kot je bil jeseni, dvignil je raven igre.

1

Maribor se želi na derbiju približati Olimpiji in drugemu mestu

Po štirih mesecih in pol bo v sredo znova na sporedu derbi med nogometaši Olimpije in Maribora. Šest krogov pred koncem Prve lige ju na lestvici na drugem in tretjem mestu loči sedem točk. Dvoboj v Stožicah, ki je bil marca preložen, se bo začel ob 18.30.

44

Rudi Zavrl: Slovenski klubi preveč odtujeni od lokalnega okolja

Celje lahko že kmalu postane novi državni prvak, za drugo mesto se bosta pomerila Olimpija in Maribor, v medsebojnem derbiju že v sredo. Do začetka evropskega prvenstva v nogometu sta še dva meseca.

49

Boj za obstanek bo po remiju v Kidričevem razburljiv do konca

31. krog Prve lige se je končal z remijem 1:1 na tekmi med Aluminijem in Kalcerjem iz Radomelj. V boju za obstanek sta tako obe ekipi še naprej pri dnu s po 27 točkami. V medsebojnih tekmah je prednost na strani šumarjev.

10
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov