Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Dirka po Sloveniji Trška Gora in sprint v Novem mestu za skupno zmago, v igri tudi Mohorič

18.06.2023

Po 30 letih o zmagovalcu Dirke po Sloveniji odloča zadnji dan. Prvi trije v šestih sekundah, kar devet kolesarjev znotraj pol minute. Matej Mohorič se otepa govorjenja o zeleni majici, a od predstavitve dalje ne skriva želje po etapni zmagi v Novem mestu.

Dirka po Sloveniji V senci tragedije dvojni vzpon na Kolovrat in spust z njega odločata o zeleni majici

17.06.2023

Ob predstavitvi trase 29. Dirke po Sloveniji je bilo jasno, da se bo o skupni zmagi odločalo na Kolovratu nad dolino Soče. A ne samo dvakratni vzpon, temveč tudi oba spusta sta ključna, kar pa po tragični smrti Gina Mädra vzbuja nelagodje.

Dirka po Sloveniji Brez branilca zelene majice odprt boj za skupno in etapne zmage

13.06.2023

Knežje mesto je bilo maja 1993 ciljno mesto 1. etape krstne izvedbe slovenskega Toura, ob 30. rojstnem dnevu pa gosti start 29. Dirke po Sloveniji. Emirati stavijo na Domna Novaka, glavni izzivalec pa bo Filippo Zana, poudarja Luka Mezgec.

Dirka po Sloveniji Kje in kdaj bo najbolj zanimivo v boju za zeleno?

12.06.2023

V sredo se začenja 29. Dirka po Sloveniji, kjer ne bo branilca skupne zmage Tadeja Pogačarja. Boj za zeleno majico bo s tem bolj odprt, odločitev pa se pričakuje ob dvojnem vzponu na Kolovrat v 4. etapi, uradna startna lista bo znana v torek popoldne.

Odmevi Guardiola: Zapisano je bilo v zvezdah; Rodri: Odkrito rečeno sem bil zanič.

11.06.2023

Nogometni vladarji Anglije so bili neprepoznavni, Inter pa je igral, kot si je želel. Trdno v obrambi in nenehno na preži za darila. A na koncu je Manchester City zmagal "po italijansko", z golom igralca, ki je bil med najslabšimi do trenutka odločitve.

Dirka po Franciji Pogačar naprej na državno prvenstvo, nato na start Toura v Bilbao

02.06.2023

Prvi kolesar sveta ne bo branil zelene majice na Dirki po Sloveniji, a vseeno bo dirkal v domovini. Tadej Pogačar je iz Sierre Nevade oznanil namen, da se udeleži tako vožnje na čas kot cestne dirke za državno prvenstvo, nakar ga čaka Dirka po Franciji.

Dirka po Franciji Mesec dni do začetka boja za rumeno majico

01.06.2023

Čez mesec dni se bo videlo, ali bo že zid Pike pred Bilbaom spodbudil akcijo med kandidati za skupno zmago na 110. Dirki po Franciji. Julij bo v znamenju francoske pentlje, kjer se bo Tadej Pogačar potegoval za tretjo skupno zmago na dirki vseh dirk.

V Švico? Rogličev šef o Touru: "Imamo druge načrte"

31.05.2023

V rožnate barve odeti Primož Roglič je na Nizozemskem opravil z 22. in 23. etapo Dirke po Italiji. Slavje z ekipo, sprejemi pri pokroviteljih in intervjuji, kjer se ponavlja vprašanje, ali bo šel na letošnjo Dirko po Franciji. A skovan je že drug načrt.

Rožnati Roglič "Želim se zabavati, uživati ... Imam tudi družino."

29.05.2023

"Lepo je videti, kaj ti lahko življenje prinese, če imaš pogum, da začneš delati," je ob Giru 2016 in prvi zmagi na velikem odru zapisal Primož Roglič. Sledili so vzponi in padci ter nove zmage, od Verone 2019 do Rima 2023 se je sklenil rožnati krog.

SOS odmev Hvastija: "Primož je omejil izgube. Upam, da je bil samo slab dan."

24.05.2023

Končno so na vrsti akcije in napadi kapetanov, a razplet 16. etape Gira je zaskrbel slovenske navijače. "Zaključni klanci v naslednjih etapah so strmejši, kar bi načeloma moralo bolj ugajati Primožu Rogliču," verjame v preobrat Martin Hvastija.

Giro Neverjetna sreča Slovenca, potolčenega Belgijca pa čakajo težki dnevi

10.05.2023

Primož Roglič se je mojstrsko rešil padca dva kilometra pred ciljem, kjer je po tleh kot prvi zgrmel svetovni prvak. Remco Evenepoel: "Vse me zelo boli, bomo videli." Nič ni zlomljenega, a zato je svetovni prvak staknil velik hematom na desni strani.

SOS odmev Hvastija: "Roglič mora ustrašiti Evenepoela in ne čakati na zadnji teden!"

10.05.2023

Po prvi gorski etapi 106. Dirke po Italiji se je Remco Evenepoel znebil majice vodilnega, a ima lepo prednost pred prvim izzivalcem. Primož Roglič s podhranjeno ekipo, a taktično zrelostjo je na preži. Prve štiri etape Gira 2023 komentira Martin Hvastija.

Stran 11 od 152
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov