Bandaogo se je že v mladosti iz Burkina Fasa preselil v Evropo. Najprej je igral za francoski Racing Club, nato pa se preselil v Španijo, kjer je oblekel dres Linenseja. Septembra 2020 je kot posojeni igralec okrepil Betis in postal član njegovega drugega moštva. Za klub iz Andaluzije, kamor ga je Linense posodil še v spomladanskem delu sezone 2021/22, je skupaj zbral 27 nastopov. V nedavno končani sezoni je nastopal za portugalskega drugoligaša Trofense, v drugi polovici leta pa je bil član Dinama iz Minska.

"Vesel sem, da sem lahko postal član Celja. Ponudila se mi je odlična priložnost, da postanem del kluba, ki je izjemno ambiciozen in v ligi napada naslov prvaka. Naredil bom vse, da si bom pridobil trenerjevo zaupanje in na terenu lahko pokazal, česa sem sposoben," je ob sklenitvi sodelovanja dejal Bandaogo, ki je za izbrano vrsto Burkina Fasa odigral šest tekem. Iz Celja so sicer sporočili še, da je po Nejcu Ajhmajerju in Maticu Vrbancu pogodbo podaljšal še Nino Milić. Član Celja bo vsaj do konca sezone 2025/26.

Domžale pripeljale obetavnega Štefaneca

Iz Domžal so medtem sporočili, da so se okrepili s 17-letnim krilnim napadalcem Vidom Štefanecem. Nazadnje je igral za Muro, s klubom ob Kamniški Bistrici pa je podpisal triletno pogodbo. Pred tem so iz Fazanerije pripeljali še Jana Đapa. Domžalčani so na družbenih omrežjih še zapisali, da se je po izteku enoletne posoje v Dinamo iz Zagreba vrnil Bartol Barišić.