Damir Krznar in Albert Riera. Foto: www.alesfevzer.com
Damir Krznar in Albert Riera. Foto: www.alesfevzer.com

Novico je sporočil časopis Dnevnik, Damir Krznar pa jo je potrdil tudi v pogovoru za EkipoSN: "Res sem hitro našel novo službo. Lahko bi celo rekel, nepričakovano hitro. V načrtu sem imel, da malce pritisnem na zavoro, zbistrim misli, zberem vtise in vidim, kje, kako naprej. A Celje, še posebej zdaj, ko sem spoznal slovensko ligo, je zame odlična opcija, zato smo se hitro dogovorili."

Celjani so popoldne potrdili novico, v sporočilu za javnost so zapisali, da je vodenje članske ekipe z današnjim dnem prevzel Krznar. Prvi trening bo vodil v četrtek popoldne. Pred tem bo Krznar novo službo in vlogo predstavil še na novinarski konferenci v prostorih kluba ob 14.30.

Krznar v Celju: "Vrhunska ekipa potrebuje vrhunskega trenerja"

V Mariboru ga je zamenjal Šimundža
Krznar je bil od avgusta lani na klopi Maribora, z njim je tudi vstopil v to sezono, a je serijske slovenske prvake pred dnevi zapustil zaradi slabih izidov. V Ljudskem vrtu ga je zamenjal Ante Šimundža.

Sorodna novica Riera se poslavlja od Celja in odhaja v Bordeaux

V ponedeljek je slovensko nogometno sceno zajela novica, da se šestkratni francoski prvak Bordeaux zanima za Alberta Riero, kar je kmalu potrdilo tudi samo Celje. Po poročanju priznanega novinarja Fabrizia Romana je posel zdaj tudi uradno dokončan. Bordeaux, ki igra v drugi francoski ligi, je s svojim nekdanjim igralcem podpisal dveletno pogodbo, Celjani pa bodo dobili 600.000 evrov odškodnine.

Joao Henriques za zdaj ostaja pri prvakih
Napeto je tudi pri Olimpiji, kjer se stolček trese trenerju Joau Henriquesu, a Portugalec za zdaj še ostaja na klopi slovenskih prvakov.