Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Zadnje

Bundesliga Rummenigge potrdil, da bo Kompany sedel na klop Bayerna

28.5.2024 22:18

Najdaljše iskanje trenerja novega trenerja Bayerna v zadnjih desetletjih je končano. Vincent Kompany bo podpisal pogodbo do junija 2027. Čaka ga izjemno težka naloga, saj so Bavarci po enajstih letih izgubili prevlado v Bundesligi.

Citat Tomaž Pengov

28.5.2024 21:54

Karkoli si storil / v nasmehu nekega dneva, / si prinesel, / prinesel s seboj.

Preostali športi Bogdan Gabrovec znova na čelo judo zveze

28.5.2024 21:38

Nekdanji predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije (OKS) Bogdan Gabrovec se vrača na čelo Judo zveze Slovenije (JZS). Na volilni skupščini je bil kot predsednik potrjen s 75 od skupno 88 glasov.

Črna kronika Moški umrl v eksploziji v večstanovanjski stavbi na območju Slovenskega Javornika

28.5.2024 21:23

Nekaj pred 19. uro je v enem izmed stanovanj večstanovanjske stavbe na območju Slovenskega Javornika odjeknila eksplozija plina v stanovanju. V njem je bil tedaj 74-letni moški, ki je zaradi posledic eksplozije na kraju dogodka umrl.

Gospodarstvo Predsedniku uprave SDH-ja in njegovemu namestniku dvignili plačo. Sindikat ogorčen.

28.5.2024 21:04

Na seji SDH-ja so nadzorniki soglasno potrdili predlog zvišanja plač predsednika uprave in njegovega namestnika. V sindikatu so ogorčeni. Na seji so sprejeli tudi ukrep, da bodo namenili 79 milijonov evrov za obnovo po poplavah.

Evropske volitve 2024 Janša nagovarja s personaliziranimi videi. Pogačarjeva ekipa od kandidatov SDS-a zahteva umik vsebin

28.5.2024 21:01

Po e-pošti se te dni širijo videi SDS-a, v katerih predsednik stranke Janez Janša prejemnike nagovarja z njihovimi imeni. Prejeli so jih tudi tisti, ki niso člani stranke, saj Janša v nagovoru prejemnika prosi, naj video pošlje vsaj petim znancem.

Črna kronika Konec nevarnosti: Moškega, ki je na Ptuju grozil s plinsko jeklenko, so že prijeli

28.5.2024 20:42

Na Ptuju so moškega, ki je grozil z uporabo plinske jeklenke, v intervenciji obvladali in prijeli policisti. Na kraju dogajanja je bilo več policijskih patrulj in policijski pogajalec. V bloku pa so medtem izvedli evakuacijo prebivalcev.

Slovenija "Pri pojavu SOS-vojaških straž gre za reciklažo in ni nič novega v Sloveniji."

28.5.2024 19:53

Policija še vedno preiskuje posnetke skupine moških, ki so pod imenom Slovenska obrambna straža grozili migrantom in objavili posnetke nasilja nad njimi.

Drugo Festival Adela: ubiranje alternativnih poti v raziskovanju generativnosti

28.5.2024 19:49

V Ljubljani do nedelje poteka 2. festival generativne umetnosti Adela. Osredotoča se na odprtokodne tehnologije, trajnostno računalništvo in kreativno kodiranje, na njem pa bo svoja dela predstavljala vrsta domačih in mednarodnih umetnikov.

Prva liga Rogaška se dogovarja z dvema drugoligašema, da bi igrala v drugi ligi

28.5.2024 19:47

Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije bo najpozneje do petka določil sestavo lig za prihodnjo sezono. Odločitev z zanimanjem pričakujejo tudi v Rogaški Slatini, ki je pred dnevi osvojila pokal, a ostala brez licence za prvo ligo.

Globus (Ne)svobodni mediji

28.5.2024 19:29

Na Slovaškem, Poljskem, pa tudi v Grčiji novinarji pričakujejo, da bo sveženj evropske medijske zakonodaje – od Direktive o strateških tožbah SLAPP do Direktive o medijski svobodi – novinarje zaščitil pred političnimi pritiski.

Zdravje WHO in Unicef: Število primerov ošpic vse bolj narašča, okrepiti je treba cepljenje

28.5.2024 18:42

Število primerov ošpic v Evropi narašča že drugo leto zapored in bi lahko že kmalu preseglo skupno število lani odkritih primerov, sta opozorila Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) in Unicef. V Sloveniji je bilo letos že 11 primerov ošpic.

Atletika Guček kljub napakam izboljšal državni rekord in ima tretji evropski izid sezone

28.5.2024 18:28

Matic Ian Guček je na mitingu zlate serije v Ostravi izboljšal svoj slovenski rekord v teku na 400 m ovire. Tekel je 48,37 in najboljšo znamko popravil kar za 29 stotink.

Ljubljana Pri novem atletskem centru v Šiški predviden železniški podhod za pešce in kolesarje

28.5.2024 18:21

V okviru prenove atletskega stadiona v ljubljanski Šiški je predvidena ukinitev obstoječega nivojskega prehoda čez železniške tire ter izgradnja novega železniškega podhoda za pešce in kolesarje. Vrednost naložbe je ocenjena na 5,8 milijona evrov.

Evropa Gruzijski poslanci preglasovali veto predsednice in potrdili sporni zakon o tujem vplivu

28.5.2024 18:17

Gruzijski parlament je preglasoval veto, ki ga je predsednica države Salome Zurabišvili vložila na zakon o tujem vplivu, zaradi katerega je v kavkaški državi prišlo do politične krize in vala protestov.

Preberite tudi Predsednica republike ob obisku romskega naselja v Ribnici pozvala k vključevanju romskih otrok v šole

28.5.2024 18:09

Predsednica republike Nataša Pirc Musar je obiskala romsko naselje Lepovče v Ribnici, kjer se je s predstavniki Romov in županom Samom Pogorelcem pogovorila o skupnih vprašanjih, ki jih tarejo.

Prva liga Merdanović postal četrti trener Domžal v zadnjem letu

28.5.2024 18:04

V nogometnem klubu Domžale so predstavili novega trenerja članskega moštva. To je Erik Merdanović, ki je bil do zdaj v klubu strokovni vodja mladinskega nogometnega centra.

Preostali športi Slovenski strelci prvič ostali brez kvote za olimpijske igre

28.5.2024 17:46

Prvič v samostojni državi Slovenija na olimpijskih igrah ne bo imela predstavnika v strelstvu. V športu, kjer je Rajmond Debevec na OI osvojil zlato (2000) in dva brona (2008, 2012), so Slovenci ostali brez kvote tudi na zadnji kvalifikacijski tekmi.

Evropske volitve 2024 Predstavnice list za evropske volitve o temah za enakost spolov v EU-ju

28.5.2024 17:39

Predstavnice kandidatnih list za evropske volitve so na pogovoru o enakosti spolov med ključnimi temami poudarile enako zastopanost obeh spolov v vseh strukturah EU-ja. Spomnile so tudi na dosegljivost higienskih pripomočkov in pravico do splava.

Zdravje Bolnike z multiplo sklerozo je pomembno enakovredno vključiti v delovno okolje

28.5.2024 17:37

Na posvetu so poudarili pomembnost enakovredne vključitve bolnikov z multiplo sklerozo v delovno okolje. Ključno je, da delodajalci razumejo omejitve teh bolnikov, ne drži namreč, da bi bilo z dnevom diagnoze multiple skleroze konec sveta.

Črna kronika Konvoj tovornih vozil za izredni prevoz vozil brez dovoljenj

28.5.2024 17:01

Ljubljanski prometni policisti so prejšnji teden na gorenjski avtocesti ustavili konvoj tovornih vozil za izredni prevoz, ki je vozil brez predpisanih dovoljenj. Vozila so izločili iz prometa, voznikom in pravnim osebam pa izdali globe.

Marko Radmilovič Zapisi iz močvirja: Hej, hej, hej

28.5.2024 17:00

Danes o slovenskem športu. A ne – kako stereotipno – o njegovih mogočnih zmagah, temveč o njegovih grenkih porazih. Slovenski šport je namreč izgubil … Izgubil je svoj slogan in s tem mu grozi, da izgubi najprej navijače, posledično pa še svoje bistvo.

Slovenija Ekonomsko-socialni svet naj bi junija spet zaživel

28.5.2024 16:48

Ožja skupina socialnih partnerjev naj bi po neuradnih informacijah dosegla dogovor o obuditvi ekonomsko-socialnega sveta (ESS). Sindikati in delojemalci morajo zdaj potrditi vsebine, o katerih bodo govorili na prvih sejah po enem letu.

Drugo Župančičeva nagrada za življenjsko delo skladatelju Aldu Kumarju

28.5.2024 16:41

Najvišje priznanje Mestne občine Ljubljane (MOL) za življenjsko delo letos prejme skladatelj Aldo Kumar, za dveletno ustvarjanje pa so nagrajene režiserka Tjaša Črnigoj, igralka in pesnica Anja Novak ter vizualna umetnica in scenografka Urša Vidic.

Stran 1 od 45
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov