Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Zimski pozdrav • oddaje

Zimski pozdrav Zimski pozdrav

03.03.2023

Glasbeni gostje so Modrijani, Ansambel Tomaža Rota, Silvo Pliberšek, ansambel Javor, ki slavi 20 let delovanja, mladi fantje iz skupine Vzrock, družinski trio z Dolenjske – fantje iz ansambla Petan, perspektivni mladenič Miha Pavlin, ki bo zapel z večkrat nagrajenimi Štajerci iz ansambla Opoj. Terenska ekipa je obiskala vulkanizerja v Ribnici, ki je harmonikar Boštjan Šporar v sestavu Tomaža Rota. Boki je novinarju Andreju Hoferju pokazal, kako se pomladi menjajo pnevmatike. Voditeljica v studiu 2 TV SLO je Celjanka Darja Gajšek.

Zimski pozdrav Zimski pozdrav

24.02.2023

V oddaji so tri glasbene družine: družinski trio Pogladič, ansambel Banovšek ter ansambel Šepet. Tudi Dejan Dogaja je ljubezen do glasbe prevzel od očeta. Združili bomo tri pevske generacije. Ob harmoniki bosta zapela bratranca Monja in Nik. Andrej Hofer je obiskal ZD Velenje in spoznal poklic reševalca. Darja Gajšek je voditeljica petkove večerne oddaje.

Zimski pozdrav Zimski pozdrav

17.02.2023

V Zimskem pozdravu gostimo kraljico jodlanja Brigito Vrhovnik Dorič. Peli in igrali bodo Jodel Express, Štirje kovači, Il Divji, pa Hozentregarji; S.O.S kvintet bo obudil spomin na Slovenski valček 2022, Andrej Hofer pa bo postal učitelj. Voditeljica je Darja Gajšek.

Zimski pozdrav Zimski pozdrav

10.02.2023

V Zimskem pozdravu bomo novo sezono začeli z zvezdami narodnozabavne glasbe doma in na tujem. Jože Burnik, Alpski kvintet, ansambel Vihar, Kvartet Pušeljc, Cik-cak kvintet, mladi harmonikarji. V novi sezoni je terenski sovoditelj Andrej Hofer. Vživel se bo v vlogo poštarja, skupaj s Petrom Prevorčičem iz ansambla Vihar, ki je to po poklicu. Voditeljica je Darja Gajšek.

Zimski pozdrav Zimski pozdrav

11.03.2022

Zimski pozdrav je oddaja narodno-zabavne glasbe, ki bo gostila aktualne predstavnike te glasbene zvrsti, legende, zakonske pare, mlade in neuveljavljene skupine ter posameznike. V oddaji nastopajo zmagovalci festivalov Slovenska polka in valček, ki ga Razvedrilni program Televizije Slovenija pripravlja od leta 1995. Septembra letos bo na sporedu že 25-ti. Igrali in peli bodo Zlati muzikanti, ansambla Spev in Storžič, Irena Vrčkovnik, ansambel Aktual in Darja Gajšek, ki bo oddajo vodila.

Zimski pozdrav Zimski pozdrav

06.03.2022

Zimski pozdrav je oddaja narodno-zabavne glasbe, ki bo gostila aktualne predstavnike te glasbene zvrsti, legende, zakonske pare, mlade in neuveljavljene skupine ter posameznike. Osrednja gostja je Vera Šolinc, ki je napisala več kot 3000 besedil za NZ glasbo, z njo tudi je tudi ansambel Vera in Originali. Igrajo še ansambel Petra Finka, Prifarski muzikanti, 9-letna Sinja Gračnar ter Oktet Podoglarji. Še eno priložnost za vstop v finale festivala SPV imajo Firbci, Krjavlji ter ansambel Gašperja Kavška. Voditeljica je Darja Gajšek, urednik oddaje Andrej Hofer, režiser Marjan Kučej.

Zimski pozdrav Zimski pozdrav

25.02.2022

Zimski pozdrav je oddaja narodno-zabavne glasbe, ki bo gostila aktualne predstavnike te glasbene zvrsti, legende, zakonske pare, mlade in neuveljavljene skupine ter posameznike. 30 let delovanja praznujeta dva ansambla: Igor in Zlati zvoki ter Kraški kvintet. Gostje oddaje bodo tudi legendarni Beneški fantje. Trije ansambli, ki jim ni uspelo v prvem krogu kvalifikacij za SPV, imajo še eno možnost. Tekmujejo Mladi asi, Generacija in Zdomarji.

Zimski pozdrav Zimski pozdrav

18.02.2022

Zimski pozdrav je oddaja narodno-zabavne glasbe, ki bo gostila aktualne predstavnike te glasbene zvrsti, legende, zakonske pare, mlade in neuveljavljene skupine ter posameznike. Osrednji gost oddaje bo mladi očka Jure Zajc, ki bo s sestro Anjo in partnerko Majo Berce predstavil nekaj pesmi. Sodelujejo še člani ansambla Opoj, Upanje s Ptuja, in ansambel Simona Gajška. Na nastop v finalu festivala SPV upata ansambel Gašperja Kavška in Špas z Evo.

Zimski pozdrav Zimski pozdrav

11.02.2022

Zimski pozdrav je oddaja narodno-zabavne glasbe, ki bo gostila aktualne predstavnike te glasbene zvrsti, legende, zakonske pare, mlade in neuveljavljene skupine ter posameznike. V oddaji nastopajo ansambel Petan, Špadni fantje, Marjan Zgonc, ki slavi 30 let prepevanja. Za finale festivala SPV tekmujejo S.O.S. kvintet in Krjavlji, pomerili se bodo v kvizu o poznavanju zgodovine festivala. Voditeljica je Darja Gajšek, ki bo predstavila pesem Objemi me, urednik oddaje pa Andrej Hofer.

Zimski pozdrav Zimski pozdrav

04.02.2022

Zimski pozdrav je oddaja narodno-zabavne glasbe, ki bo gostila aktualne predstavnike te glasbene zvrsti, legende, zakonske pare, mlade in neuveljavljene skupine ter posameznike. Za finale festivala SPV se borijo Firbci in Srčni muzikanti. Osrednji gostje oddaje so Slovenski zvoki, ki slavijo dobrih 20 let delovanja. Nastopajo še mladi člani ansambla Galama iz Poljčan, dolenjska zasedba Nemir in simpatična Nuša Beuc iz okolice Velenja. Voditeljica je Darja Gajšek.

Zimski pozdrav Zimski pozdrav

21.01.2022

Zimski pozdrav je oddaja narodno-zabavne glasbe, ki bo gostila aktualne predstavnike te glasbene zvrsti, legende, zakonske pare, mlade in neuveljavljene skupine ter posameznike. Najbolj prepoznaven belokranjski ansambel Tonija Verderberja obstaja že 4 desetletja. Vodja in harmonikar iz Starega trga ob Kolpi bo osrednji gost. Igrali in peli bodo še Murni ter ansambel Naveza s Koroške. V tekmovanju za SPV 2022 bomo premierno slišali Krjavlje, Špas z Evo ter Zdomarje.

Zimski pozdrav Zimski pozdrav

14.01.2022

Zimski pozdrav je oddaja narodno-zabavne glasbe, ki bo gostila aktualne predstavnike te glasbene zvrsti, legende, zakonske pare, mlade in neuveljavljene skupine ter posameznike. Gostimo Guinessove rekorderje iz Slovenj Gradca, skupino Štirje kovači, ki neprekinjeno igra 67 let. Osrednja gosta sta Franc in Hermina Šegovc. Nastopili bodo še Gadi, Dejan Vunjak ter trije ansambli za SPV 2022: S.O.S. kvintet, Generacija in ansambel Gašperja Kavška.

Stran 1 od 2
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov