Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Rija in Krokodil • oddaje

Rija in Krokodil V parku

20.05.2024

Boris že zna voziti kolo brez pomožnih kolesc. To zna tudi Rija. A ne brez Krokodila. Potiskati jo mora. Kar naprej potiskati. Ne sme odnehati. A Krokodilu spodrsne in Rija pade. Rija je besna. Krokodilu prepove, da bi se še kdaj dotaknil njenega kolesa. Sama pa težko vozi kolo. Le kje je Krokodil?

Rija in Krokodil Najboljši prijatelji

19.05.2024

Rija pričakuje obisk nove prijateljice Suzane. Rada bi bila najboljša gostiteljica, zato se uri v vsem, kar počno najboljši prijatelji. Najbolj nestrpno pričakuje čajanko s piškoti. Ko pride Suzana, je Krokodil odveč. A tudi Krokodil si najde najboljšo prijateljico in lažje kot Rija doseže škatlo s piškoti. Zdaj so vsi vabljeni, da se mu pridružijo na čajanki.

Rija in Krokodil Rojstni dan

13.05.2024

Boris praznuje rojstni dan. Lepo se obnašaj, Krokodil. Danes nisi ti v središču pozornosti. Danes je Borisov dan. Tudi darilo je zanj. A je tako posebno, da se Rija s težkim srcem loči od njega.

Rija in Krokodil Bazen

12.05.2024

Poletna vročina. Rija in Krokodil se gresta kopat v bazen. Za kopalce v bazenu obstajajo pravila. Prepovedano je jesti, se potapljati in, ojoj, živali ne smejo v bazen. Rija gre sama plavat. A Rijina napihljiva račka poči. Pa tako rada bi plavala s prijatelji. Plavalna blazina Krokodil ji priskoči na pomoč.

Rija in Krokodil Noč

06.05.2024

Luna, zvezde in planeti lebdijo v prostranstvu vesolja. Živi kdo tam? Bitje, ki je drugačno od nas? Morda zelenček? Ali krokodil! Morda pa so tam bitja prav taka, kot smo mi? Vesoljček Krokodil in vesoljka Rija? Rija in Krokodil poletita raziskovat vesolje.

Rija in Krokodil Na plaži

29.04.2024

Kdo bi znal na plaži poiskati lepe kamenčke in ljubke školjke? Rija najde dva kamenčka, Krokodil pa nobenega. Morda bi si Rija in Krokodil kamenčka lahko delila? Rija rade volje pristane na to, če Krokodil najde kaj v zameno! Krokodil res najde nekaj veliko lepšega, kot je kamenček. Nekaj, česar ne moreš zamenjati za nobeno stvar.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov