Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Mame • oddaje

Mame Mame (II.), 10/10

13.04.2024

Janez, Mirjanin bivši mož, se želi z njo pogovoriti o njunem odnosu in o možnosti ponovnega skupnega življenja, a ga Mirjana hladno zavrne. Medtem Tatjana v Angel baru pripravlja zabavo presenečenja za Klemnov rojstni dan. Ko Julija pove, da ji zamuja mesečno perilo, je Miki najbolj srečen človek na svetu in na vsak način želi, da bi opravila test za nosečnost. Maša pa na sredi priprav za Klemenovo zabavo dobi popadke.

Mame Mame (II.), 9/10

06.04.2024

Mirjana se odloči, da bo otrokom predstavila svojega novega prijatelja Gianluigija, zato ga povabi na družinsko kosilo. Mlajšima sinovoma se zdi zanimiv, starejši Nikola pa ga nikakor ne želi sprejeti. Tatjana se odpravi na šolski seminar v Postojno, kjer z ravnateljem sanjarita o tem, kako bosta spremenila šolski sistem. Iva in Igor pa poskušata rešiti svoj zakon pri družinski terapevtki.

Mame Mame (II.), 8/10

30.03.2024

Maša je malce v skrbeh, saj se bliža datum poroda. Mirjana in Iva ji s stališča mam zaupata vsaka svojo zgodbo ter ji podelita vrsto nasvetov okrog poroda. A Mašo najbolj skrbi, ker nima nikogar, ki bi bil ob porodu ob njej. Seveda se prijateljici takoj ponudita, da ji bosta pomagali. A Maša na veliko začudenje vseh izbere Mikija, saj ji je v zadnjem času prav on najbolj stal ob strani. Tatjana to dejstvo težko prenese, saj je pričakovala, da bo v tej vlogi ona. Tako se Miki in Maša odpravita v šolo za starše, Julija pa je zaradi tega vznemirjena.

Mame Mame (II.), 7/10

23.03.2024

Mirjana zaupa prijateljicam, da se redno videva s hipnotizerjem Gianluigijem, vendar mu še ni povedala za svoje tri sinove. Nekako ne vidi potrebe, da bi ga obremenjevala s temi stvarmi. Iva se mora zaradi starejše hčere Anje oglasiti na govorilnih urah v šoli. Izve, da je v šoli nazadovala in da je nekaj očitno narobe. Med Ivinim pogovorom z razredničarko Anja sliši, da se starša ločujeta. Mirjano in njenega italijanskega prijatelja pa presenetijo njeni otroci, ki se vrnejo iz šole prej kot običajno. Mirjana ne more več skrivati, da je mati treh otrok, a sinovom natvezi, da je hipnotizer prišel k njim, da bi izvedel hipnozo nad Mašo. Iva po govorilnih urah ugotovi, da je Anja izginila.

Mame Mame (II.), 6/10

16.03.2024

Iva začne delati kot natakarica v Angel baru. Ni prepričana, če je to delo ravno zanjo, a jo Miki spodbuja, da potrebuje le nekaj časa, da se navadi. Klemen povabi Tatjano v restavracijo, kamor sta nekoč redno zahajala. Ko že rezervira datum, pa se Tatjana nenadoma spomni, da ima na isti dan seminar in torej ne more s Klemnom v restavracijo. Julija ni ravno zadovoljna s potekom snemanja filma, zato jo Miki želi razveseliti in jo preseneti z obiskom na snemanju. Dogajanje v studiu razume po svoje in narobe, zato se Julija burno odzove. Maša pa Tatjano in Julijo opozori, da sta lahko srečni, ker imata doma dobra moža, medtem ko je ona sama. Tatjana in Julija se ob njenih besedah zamislita.

Mame Mame (II.), 5/10

09.03.2024

Miki Ivi ponudi delo v Angel baru, saj je Iva trenutno brez službe, on pa nujno potrebuje pomoč za točilnim pultom. Iva ponudbo sprejme z veseljem, toda delo natakarice je težje, kot si je predstavljala. Tako Mašo na pregled pelje Miki, ki je kot vedno pripravljen vskočiti. Maša potarna Ivi o težavah in občutjih samske noseče ženske. K Mirjani v taxi prisede nenavadna stranka, ki ji bo zaznamovala dan bolj, kot bi lahko pričakovala na začetku vožnje. A na koncu dneva je Mirjana zadovoljna kot že dolgo ne.

Mame Mame (II.), 4/10

02.03.2024

Tatjano v šoli seznanijo, da so starši njenih dijakov nezadovoljni z njo in jo želijo zamenjati. Šokirana ob tej novici želi podati odpoved, a jo ravnatelj pomiri in skupaj skujeta načrt, kako bosta nastopila na roditeljskem sestanku. Miki se odloči pomagati noseči Maši in jo pospremi h ginekologu. Ultrazvočni pregled nanj pusti močnejši vtis, kot si je predstavljal. Tatjanin sin Kajetan preseneti starša z novico, da bosta spoznala njegovo novo punco.

Mame Mame (II.), 3/10

24.02.2024

Mirjana ima precejšnje težave z odvajanjem od kajenja. Če ne kadi, pretirava s hrano. Klemen ji svetuje obisk hipnoze, ki naj bi ji olajšala zadevo in obupana Mirjana ponudbo sprejme. Iva in Igor čakata na klic Igorjeve tete, saj že nestrpno pričakujeta selitev na Islandijo. Vendar se teta že nekaj časa ne oglaša in nikakor je ne moreta priklicati, zato Ivo začne vsa stvar skrbeti. Igor se zato odloči, da bo odšel na Islandijo in preveril, kaj se dogaja, da se teta ne odziva. Tatjana ima končno mir v razredu, je pa vse bolj odsotna od doma in zato se mora Klemen več ukvarjati z domom in družino. Igor se po dveh dnevih vrne z Islandije s presenetljivo novico.

Mame Mame (II.), 2/10

17.02.2024

Tatjana nastopi prvi dan službe kot nova učiteljica latinščine na mestni gimnaziji. Že prvi dan doživi razočaranje in želi prenehati poučevati, zato ji Klemen svetuje, naj poskusi z drugačnim pristopom do dijakov. Medtem Mirjana prejme uradne ločitvene papirje in je ob tem precej potrta. Odloči se, da bo spremenila svoje življenje. Sinovom predstavi načrt o zdravi prehrani, novih pravilih okoli uporabe televizije in telefonov, predvsem pa obljubi, da bo nehala kaditi. Iva in Igor pa vse presenetita z odločitvijo, da se bosta preselila k Igorjevi teti na Islandijo.

Mame Mame (II.), 1/10

10.02.2024

Julija in Miki sta tik pred poroko. Julija večer pred poroko priredi dekliščino v Angel baru, a sredi zabave prejme telefonski klic in brez pojasnila odvihra k bivšemu možu. Presenečene prijateljice tako na dekliščini ostanejo same. Tudi naslednji dan se ne javi nobeni od prijateljic, te pa Mikiju napletejo zgodbo o stari poročni vraži, da neveste do poroke ne sme videti. Tatjana je polna teorij, kako in kje bi lahko bila Julija. Punce začnejo iskati Julijo po mestu in obenem njeno izginotje spretno skrivajo pred Mikijem, ne najdejo je, v pravem trenutku pa se le pojavi.

Mame Zaroka, 18/18

03.02.2024

Julija prijateljicam oznani, da se bosta z Mikijem poročila, saj jo je zaprosil za roko in navdušena jim kaže zaročni prstan. Vse so presenečene, saj nista prav dolgo skupaj. Vse tudi povabi na zaročno zabavo v Angel baru. Julija prijateljicam tudi omeni, da je dobila vlogo v celovečernem filmu, ki ga bo režiral njen bivši mož in da je vlogo sprejela. Tatjana nikakor ne more razumeti Julijine odločitve, druge prijateljice pa jo v tem bolj ali manj podpirajo, saj je to njena dolgoletna želja. Tudi Miki ni ravno navdušen nad njeno odločitvijo, ko pa mu Julijin sin Gaber omeni, da se bosta z mamo za dva meseca preselila na Primorsko, kjer bosta z očetom snemala film, Mikija stisne in se umakne. Vsi pridejo na zabavo, le Mikija ni od nikoder.

Mame Spremembe, 17/18

27.01.2024

Ivi delo v ordinaciji dokončno presede, saj se ne znajde v tem poslu in zaradi tega postaja depresivna. Sama se bolj vidi v kakšni svetovalni službi za ločene osebe, saj je Mirjani veliko pomagala okoli njene ločitve. Tako se Iva dokončno odloči in poda odpoved. Na drugi strani pa se Tatjana odloči, da si bo po vseh letih gospodinjenja doma našla službo oziroma, da bo šla na razgovor za delo gimnazijske učiteljice latinščine. Njenega sina Kajetana skrbijo spremembe, ki jih opazi na mami, a ga Tatjana pomiri. Mirjana pa svojim sinovom le pove za ločitev, saj je dobila uradne ločitvene papirje. Igor se močno angažira in Ivi le priskrbi razgovor za novo službo, ki si jo tako želi.

Stran 1 od 3
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov