Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Posebna ponudba • prispevki

Posebna ponudba Absolutizem upravnikov

20.06.2017

Kljub temu da so v igri milijoni, če ne celo milijarde evrov, je upravnik lahko kdor koli, nadzor nad njimi je slab, etažni lastniki pa opozarjajo na svojo nemoč.

Posebna ponudba Nadzor kakovosti hrane po vsej Evropi

20.06.2017

Evropo je spomladi pretresla afera z dvojno kakovostjo hrane. Slovaki, Madžari in Poljaki so ugotovili, da so na njihovih trgovskih policah izdelki slabše kakovosti kot v zahodnih državah. Komisarka za varstvo potrošnikov je zato odredila vseevropski nadzor, rezultati naj bi bili znani konec meseca.

Posebna ponudba Od oderuških kreditov do kreditov v frankih

20.06.2017

Nepoštene poslovne prakse, zavajanje, goljufije, neživljenjski zakoni, pretirana birokracija in neodzivnost države ter njenih institucij.

Posebna ponudba Anomalije zdravstvenega sistema

20.06.2017

Največ prahu na zdravstvenem področju v zadnjem času je zagotovo dvignila predlagana zdravstvena reforma, mediji pa smo razkrivali tudi druge anomalije našega zdravstvenega sistema.

Posebna ponudba Številni po 10 letih dolgujejo več, kot je znašalo posojilo

13.06.2017

Ugledna pravnika Boštjan M. Zupančič in Ciril Ribičič sta v obsežnem pravnem mnenju opozorila na moralno, civilnopravno, kazenskopravno in ustavnopravno nesprejemljiv položaj kreditojemalcev v frankih, ki so morali prevzeti nesorazmerno oziroma celotno tveganje. Zaradi tega sta izpostavila celo kazensko vprašanje odgovornosti vodilnih oseb v bankah za goljufijo.

Posebna ponudba Krediti v frankih: Gre za evropski problem

13.06.2017

Krediti v švicarskih frankih pa niso le slovenski, ampak evropski problem. Toda v nekaterih, predvsem zahodnih in severnih državah so kmalu po dvigu tečaja franka problem rešili v prid posojilojemalcem, drugod po Evropi pa se že leta neuspešno borijo proti nepoštenim kreditnim pogodbam.

Posebna ponudba Združenje Frank: Banke so vedele gre za tvegana posojila

13.06.2017

Banke so oziroma bi morale vedeti, da potrošnikom ponujajo zelo tvegane produkte, so prepričani poznavalci. Zakaj so strankam to zamolčale?

Posebna ponudba NLB terjatve prodal z 80-odstotnim popustom?

13.06.2017

Nova Ljubljanska banka je terjatve tistih posojilodajalcev, ki niso zmogli odplačevati kredita, zelo poceni prodala švicarski družbi DDM holding.

Posebna ponudba Stanovanjski sklad za izbrance?

06.06.2017

Republiški stanovanjski sklad začenja sprejemati prijave na razpis za nov paket 82 stanovanj in hiš v soseski Zeleni gaj na Brdu v Ljubljani. Razpis, na katerega so čakale številne mlade družine, pa je marsikoga razočaral. Cene nepremičnin so namreč vse prej kot prijazne.

Posebna ponudba Zamenjaj in prihrani 2

06.06.2017

Položnice za elektriko so ene tistih, pri katerih je večina stroškov fiksnih. Sami lahko z varčnostjo in izbiro dobavitelja vplivamo le na strošek za dejansko porabljeno električno energijo.Če ste med tistimi, ki dobavitelja ali vsaj paketa niste zamenjali še nikoli, verjetno plačujete preveč.

Posebna ponudba Ob ločitvi boj "za vsak kozarec"

06.06.2017

Slovenija se z uveljavitvijo predporočne pogodbe pridružuje številnim državam, ki takšno pogodbo že poznajo, strokovnjaki pa ob tem svarijo pred nekaterimi pomanjkljivostmi. V prispevku si oglejte nekaj različnih pogledov na ta pravni institut.

Posebna ponudba Kaj lahko zapišete v predporočno pogodbo?

06.06.2017

Predporočna pogodba ali natančneje pogodba o ureditvi premoženjskopravnih razmerij med zakoncema bo v praksi zaživela leta 2019. Do takrat bodo sodišča pri sporih še naprej uporabljala določila Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih, ki delitev premoženja že zdaj precej natančno urejajo.

Stran 1 od 35
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov