Pogled Joseja Mourinha je dovolj zgovoren ... Foto: EPA
Pogled Joseja Mourinha je dovolj zgovoren ... Foto: EPA

Sinovi volkulje so vodili po zadetkih Tammyja Abrahama, Henrikha Mkhitaryana in Lorenza Pellegrinija. A nato so v razmiku vsega sedmih minut prejeli kar tri gole, Juve je tako po udarcih Manuela Locatellija, Dejana Kulusevskega in Mattie De Sciglie povedel s 4:3. Gostitelji so še imeli priložnost vsaj za točko, a je Pellegrini v 84. minuti zapravil 11-metrovko.

Sorodna novica Ibrahimović izenačil dosežek Ronalda ob zmagi Milana v Benetkah

Načrt je bil sprva ... upoštevan
"V prvih 70 minutah smo imeli vse pod nadzorom. Ekipa je igrala res dobro, vse je bilo pod nadzorom. Na začetku smo imeli načrt, da izvajamo pritisk, nadzorujemo tempo igre in imamo pobudo," je bil z večjim delom tekme zadovoljen Jose Mourinho.

Juventus je začutil strah
"Nato se je zgodil psihološki kolaps. Gol za 3:2 nas je ubil, potem sem zamenjal Felixa Afeno Gyana, imel je res dobro tekmo. Ko je v igro prišel Eldor Shomurodov, je šlo vse narobe. Ekipa, ki ima tako močno miselnost, kot jo ima Juventus, hitro začuti strah. Psihološki kompleks," je razpredal Portugalec.

"Nekateri so preveč prijazni in šibki"
"Ko si v takih težavah, moraš najti svoj značaj. A v naši slačilnici so nekateri igralci preveč prijazni, preveč šibki. Če bi se tekma končala po 70 minutah, bi bila za nami res neverjetno dobra tekma. Žal se je tekma nadaljevala," je Mourinho končal pogovor za DAZN.

Mourinho je konec oktobra v Konferenčni ligi proti Bodo/Glimtu utrpel najvišji poraz v svoji karieri.

Sorodna novica Najvišji poraz v karieri Joseja Mourinha