Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Dirka po Italiji

Giro, 2. etapa Pogačar brez števca poslušal svoje srce in oblekel rožnato majico

Po dinamičnem ogrevanju je bila na Dirki po Italiji že drugi dan na sporedu prva gorska etapa. Tadej Pogačar je moral ob vznožju zadnjega vzpona zaradi predrte gume menjati kolo, 4 km pred ciljem pa napadel in zmagal. Zasledovalci so zaostali 27 sekund.

397

Odmevi Thomas zelo zadovoljen, pričakuje Pogačarjevo 'bombo'

Tadej Pogačar (UAE) je v prvi etapi Dirke po Italiji ostal brez etapne zmage, si pa je zato pred tekmeci za skupno zmago že nabral nekaj prednosti. Dobre volje so lahko tudi pri ekipi Ineos Grenadiers.

25

Dirka po Italiji Pogačar že poskrbel za šov, a vendarle priznal, da ekipa ni bila najboljša

107. Dirko po Italiji je odprla spektakularna etapa, težja, kot bi sodili po profilu. Tadej Pogačar je bil blizu, na klancih je pokazal svojo moč, a na njegov zmagoviti ples bo treba še malo počakati. Morda le en dan.

80

Giro Ekvadorec in Nemec v sprintu premagala Pogačarja

Razgibano uvodno etapo kolesarske Dirke po Italiji je dobil Ekvadorec Jhonathan Narvaez (Ineos), ki je v ciljnem finišu ugnal Maximiliana Schachmanna (Bora) in Tadeja Pogačarja (UAE Emirates).

332

Pogačarjeva evolucija Od mojstra etapnih dirk do zmagovalca enodnevnih klasik

Tadej Pogačar velja za enega najbolj vsestranskih kolesarjev, ki hkrati lahko osvaja tako tritedenske dirke kot najtežje enodnevne klasike. Udarna in zahtevna kombinacija, ki ji v modernem kolesarstvu preprosto ni para.

8

Intervju Deset let po zmagi v Trstu Luka Mezgec na Giro z drugačnimi nalogami

"Največja razlika je v medijski pozornosti. Na Touru je cona za medije dolga 200 metrov, na Giru 50," je Luka Mezgec opisal razliko med Dirko po Italiji in Dirko po Franciji. Letos gre 35-letni Mezgec na obe. Še več: jeseni ga najbrž čaka Vuelta!

13

Tour 202 Tour 202: Pogačarja lahko premaga le - Pogačar

V Torinu je vse pripravljeno na začetek 107. Dirke po Italiji. Lanska izvedba je postregla z zgodovinskim vzponom na Višarje, po katerem je Sloveniji prvo zmago privozil Primož Roglič. Tudi leto pozneje je glavni favorit za rožnato majico Slovenec.

18

Več novic

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov