Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Izbor SOS - Arhiv

Ko bo Roglič

Podkast Ko bo Roglič "dobil krila", bo z Nemci hitro pri vrhu

12.1.2024

Nemška kolesarska ekipa je po prihodu slovenskega superzvezdnika tik pred novo prelomnico. Ob prehodu v športno galaksijo rdečih bikov bo boj za rumeno majico postal še bolj uresničljiv. Primož Roglič je nared, da spiše svojo in ekipno zgodovino.

100 športnih dogodkov leta 2023

Slavko Jerič 100 športnih dogodkov leta 2023

31.12.2023

Smučarji skakalci so končno osvojili zlato na ekipni tekmi (in to kar v Planici), Janja Garnbret še vedno zbira zlate medalje, kolesarska asa navdušujeta in zmagujeta, zanesljivi odbojkarji so znova osvojili medaljo ... Da, leto 2023 je bilo res uspešno!

Izkušnje proti Angliji, Danski in Srbiji: 20 tekem in ena zmaga

SOS odmev Izkušnje proti Angliji, Danski in Srbiji: 20 tekem in ena zmaga

6.12.2023

Slovenska nogometna reprezentanca proti udeleženkam iz skupine C evropskega prvenstva nima ravno najboljših izkušenj, saj je na 20 tekmah dosegla eno samo zmago, vseeno pa optimizem prinaša dejstvo, da v osmino finala gredo še štiri tretjeuvrščene ekipe.

Peter Prevc tik pred mejnikom 10.000 točk

Lestvica Peter Prevc tik pred mejnikom 10.000 točk

1.12.2023

Peter Prevc je najuspešnejši slovenski smučarski skakalec. Pero Mišica ima ta konec tedna v Lillehammerju priložnost, da postane prvi Slovenec, ki bi v svetovnem pokalu prebil mejo 10.000 osvojenih točk.

Anže Kopitar – kralj med Kralji

Zgodovinska sled Anže Kopitar – kralj med Kralji

26.11.2023

Anže Kopitar celotno kariero v Ligi NHL igra za Los Angeles Kingse, zato ni presenečenje, da je v veliki večini statističnih podatkov med najboljšimi igralci v klubski zgodovini.

Igra številk: Kako je Đoković prerasel vse generacije

Kolumna Igra številk: Kako je Đoković prerasel vse generacije

16.11.2023

Kaj je najzanimivejši statistični podatek zaključnega teniškega turnirja v Torinu? Novak Đoković je od najstarejšega predstavnika preostale sedmerice teniške smetane − Daniila Medvedjeva − starejši za skoraj devet let.

Cretu zahteval tisto, česar si drugi niso upali

SOS odmev Cretu zahteval tisto, česar si drugi niso upali

26.9.2023

Ne pozna odpovedi, v njej vladata predanost in jasna komunikacija, kjer ni zamer, hkrati pa ima veliko podporo v trenerjih in drugih strokovnjakih. To je le nekaj razlogov, zakaj je slovenska odbojkarska reprezentanca postala svetovna velesila.

Nor začetek sezone: Šeško za gol potrebuje le dobre pol ure

Lestvica Nor začetek sezone: Šeško za gol potrebuje le dobre pol ure

21.9.2023

Benjamin Šeško v novi sezoni še ni začel tekme v dresu Leipziga, strelsko pa je izjemno učinkovit, saj za en zadetek v povprečju potrebuje le dobre pol ure, kar je vrhunsko povprečje.

Đoković premika tudi starostne rekorde

Mejniki Đoković premika tudi starostne rekorde

12.9.2023

Nobenemu teniškemu igralcu po 31. letu starosti v enem letu ni uspelo osvojiti treh grand slamov. Novak Đoković premika tudi te mejnike, saj mu je koledarski trojček uspel pri 36 letih.

11 let in 2200 odgovorov: Najvišji porazi košarkarskih prvakov

Obletnica 11 let in 2200 odgovorov: Najvišji porazi košarkarskih prvakov

11.9.2023

Na portalu Športni SOS smo dopolnili 11 let delovanja, v tem času smo odgovorili na 2200 vaših vprašanj, ki so povezana s športom, športno zgodovino in statistiko. V prazničnem delu odgovarjamo na vaša košarkarska vprašanja.

Najboljši slovenski strelci na SP-jih: Dončić zavzel prva štiri mesta

Učinkovitost Najboljši slovenski strelci na SP-jih: Dončić zavzel prva štiri mesta

8.9.2023

Noben slovenski košarkar na eni tekmi svetovnega prvenstva ni nikoli dosegel več kot 25 točk. Luki Dončiću je to takoj uspelo na prvih dveh tekmah, ko je celo presegel mejo 30 točk.

Zgodovinski trojček Elšnika

Športni SOS Zgodovinski trojček Elšnika

2.8.2023

Timi Max Elšnik je postal prvi nogometaš Olimpije, ki je v evropskem tekmovanju proti istemu tekmecu dosegel vse tri (in edine) gole, s čimer je ljubljanski ekipi zagotovil sploh prvo evropsko jesen.

Vzorec: Pogačarjeve težave drugi dan po prostem dnevu v kraljevski etapi

SOS odmev Vzorec: Pogačarjeve težave drugi dan po prostem dnevu v kraljevski etapi

26.7.2023

Za Tadejem Pogačarjem je peta tritedenska dirka, prav vsako pa je končal na zmagovalnem odru. V Pariz je še drugič zapored pripeljal na drugem mestu, še bolj pomembno pa je bilo, da se je tako hitro pobral po slabem dnevu na Col de la Loze.

Napaka 404: Janis in črtica o komunikaciji

Slavko Jerič Napaka 404: Janis in črtica o komunikaciji

9.6.2023

Komunikacija je eden izmed osnovnih pojmov, ki omogoča, da se z drugimi lahko sporazumevamo, delimo misli, prepričanja, načrte in čustva ter gradimo skupnost in prihodnost. Delamo to, kar nas dela ljudi. Težave v komunikaciji zato predstavljajo oviro.

Tadej Pogačar in porast gledanosti Dirke po Franciji

1000. del Športnega SOS-a Tadej Pogačar in porast gledanosti Dirke po Franciji

12.5.2023

Vse večji uspehi slovenskih kolesarjev na Dirki po Franciji se odražajo tudi po vse večji gledanosti, ki je vrhunec doživela v zadnjih treh letih, ko je Tadej Pogačar vselej osvojil prvo ali drugo mesto. Prav Pogačar nam je tokrat zastavil vprašanje.

Anže Kopitar že poldrugo desetletje kralj Los Angelesa

Športni SOS Anže Kopitar že poldrugo desetletje kralj Los Angelesa

16.4.2023

Anže Kopitar že 17 let več kot uspešno igra za Los Angeles, s katerim je osvojil dva naslova prvaka, v kar 15 sezonah pa je bil najboljši podajalec in zbiralec točk v svoji ekipi.

Dallas, Dončić, Kidd, Cuban in čas za premislek

Podkast Dallas, Dončić, Kidd, Cuban in čas za premislek

13.4.2023

Ka-ta-stro-fa. Najkrajša ocena Dallasa, ki se je v letu dni iz finalista Zahoda v košarkarskem svetu spremenil v tarčo posmeha, ker se ni uvrstil v končnico. Kaj zdaj čaka Luko Dončića in navijače? Podčrtajte si datume: 16. maj, 22. junij in 6. julij.

100 športnih dogodkov leta 2022

Slavko Jerič 100 športnih dogodkov leta 2022

25.12.2022

Kakšno leto je za slovenskim športom! Medalje na olimpijskih igrah, spet so navduševali kolesarji, Janja Garnbret je še vedno brez konkurence, slovenska atletika ima novega svetovnega prvaka, Tim Gajser je že pri petih naslovih. In potem še Luka Dončić!

Čeferin: Imam pisno podporo vseh 55 članic za nov mandat

SOS odmev Čeferin: Imam pisno podporo vseh 55 članic za nov mandat

3.10.2022

Aleksander Čeferin je v pogovoru za MMC-jev podkast SOS-odmev prvič razkril, da ima za nov mandat podporo prav vseh 55 članic. Na žrebu si za Slovenijo ne želi Španije in Francije. Spomini na burno Superligo? "48 ur nisem spal, ne jedel, ne pil."

Poraz boli, a Slovenija je zasidrana med elito

Slavko Jerič Poraz boli, a Slovenija je zasidrana med elito

14.9.2022

Slovenska odbojkarska reprezentanca je s četrtim mestom na svetovnem prvenstvu dosegla velik uspeh. Seveda skeli izgubljena priložnost, ki se ne ponudi prav vsak dan. Četrti polfinale pa vendarle kaže, da so postavljeni nastavki za "naslednji polfinale".

Stran 1 od 6
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov