Nagradna igra se izteče v nedeljo dopoldne. Foto: EPA
Nagradna igra se izteče v nedeljo dopoldne. Foto: EPA

Najnovejšim in najodmevnejšim novicam na MMC-jevem portalu lahko od zdaj naprej sledite tudi prek Facebooka, kjer lahko sodelujete v debati z drugimi športnimi navdušenci, zasledite tudi vsebine, ki niso predstavljene na portalu in sodelujete v nagradnih igrah. Kmalu pa bo na voljo tudi RTV-predvajalnik, kjer si boste lahko prek Facebooka ogledali še naše videovsebine.

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri:
Na Facebooku poišči našo skupino MMC ŠPORT - RTV SLO in klikni gumbek "Like". Nato na našem zidu napiši svoj odgovor na nagradno vprašanje. Nagradna igra poteka od petka, 15. aprila, do začetka dirke za VN Kitajske v nedeljo, 17. aprila.

Nagradno vprašanje:
Kateri vozniki formule ena bodo po končani dirki za VN Kitajske stali na odru za zmagovalce? Napišite vrstni red, od zmagovalca do tretjeuvrščenega. Odgovore napišite na naš zid do začetka dirke za VN Kitajske. Odgovori, ki bodo prispeli po začetku dirke, ne bodo upoštevani.

Podeljene bodo tri nagrade
Izmed vseh uporabnikov, ki bodo pravilno napovedali najboljšo trojko, bomo izžrebali tri, ki bodo prejeli lepe nagrade. Prva nagrada je mali namizni nogomet, druga MMC-jeva majica, tretja pa MMC-jeva brisača. Pohitite, VN Kitajske se nezadržno bliža!