Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Šport

SP v hokeju Drozg: Na svetovno prvenstvo gremo po pet zmag

Slovenski hokejisti odštevajo dneve do začetka SP-ja divizije I v Bolzanu, v nedeljo ob 12.30 se bodo srečali z Južno Korejo. Prenosi vseh tekem risov bodo na TV Slovenija 2 in na MMC-ju.

5

Slavko Jerič Zgodovinska prevlada Pogačarja in van der Poela

Kolesarstvo že dolgo ni bilo na tako visoki, razširjeni in specializirani ravni, kot je danes, ravno zato je tako težje razumeti, zakaj Mathieu van der Poel in Tadej Pogačar tako prevladujeta na spomenikih, se pravi najpomembnejših enodnevnih dirkah.

21

Po zmagi v LA-ju Dončić ponosen na igro v obrambi

Obramba. To je ključna beseda, ki je zaznamovala drugo tekmo končnice med LA Clippersi in Dallasom, na kateri so Mavsi zmagali s 96:93, prevzeli prednost domačega igrišča in zdaj lahko optimistično pričakujejo nadaljevanje serije pred svojimi navijači.

70

Liga NBA Dallas z odlično obrambno predstavo odnesel veliko zmago iz Los Angelesa

V obrambni bitki, ki je spominjala na devetdeseta leta v Ligi NBA, so košarkarji Dallasa odlično odigrali končnico v Los Angelesu, premagali Clipperse s 96:93 in izid v zmagah v uvodnem krogu končnice na Zahodu izenačili na 1:1.

317

Lov na 300 metrov Kobajaši naj bi preskočil uradni svetovni rekord

Smučarski skakalec Rjoju Kobajaši naj bi na Islandiji želel naskakovati prvi skok čez 300 metrov. Po poročanju islandskega medija RUV naj bi v Hlidarfjallu skočil 256 metrov, kar je več od uradnega svetovnega rekorda (253,5 metra).

13

Dvojno presenečenje Hirscher se vrača na bele strmine, vozil bo za Nizozemsko!

Eden najboljših smučarjev vseh časov Marcel Hirscher se po petih letih vrača iz tekmovalnega pokoja. A to ni edina novost, 35-letnik bo namreč tekmoval za Nizozemsko.

44

Noč zmaja Dragić zadnjo tekmo odigral za Milwaukee, a v "svojem" Miamiju

24. avgusta bo v Stožicah poslovilna tekma Gorana Dragića, minilo pa je že eno leto, odkar je velikan slovenske košarke zadnjič kot aktivni igralec stopil na parket.

3

Več športnih novic

Dirka po Italiji Quintana na Giro po etapne zmage v gorah

Kolumbijski kolesar Nairo Quintana (Movistar), ki okreva po marčevski nesreči, je sporočil, da bo nastopil na Dirki po Italiji, ki se bo začela 4. maja.

4

Liga NHL Čudežne obrambe Bobrovskega popeljale Florido do druge zmage

Hokejisti Floride so v podaljšku s 3:2 premagali Tampo in v seriji povedli z 2:0. Odločilni gol je v tretji minuti dodatka s strelom pod prečko dosegel Carter Verhaeghe.

2

Liga NBA Jezni brat Nikole Jokića z direktom nad navijača

Liga NBA je sprožila preiskavo incidenta, v katerem je brat Nikole Jokića Strahinja po drugi tekmi končnice Denver – Los Angeles Lakers udaril navijača na tribuni. Zraven je bil tudi drugi brat, Nemanja. Video je požel veliko zanimanja.

18
Oglasno sporočilo

Čiščenje, ki diha z vami

Ko stopimo skozi vrata svojega doma, želimo, da bi se vse težave dneva razblinile kot prah pod močjo sesalnika. Toda ali ste se kdaj vprašali, kako globoko lahko tehnologija čiščenja vpliva na kakovost vašega življenja?

Šport na TV Slovenija

17:20
Migaj z nami, oddaja za razgibano življenje
17:50
Športna gimnastika - evropsko prvenstvo: finali po orodjih (M), prenos iz Riminija
16:25
Športna gimnastika - evropsko prvenstvo: finali po orodjih (M), prenos iz Riminija
18:50
Pot na EP 2024, nogometna magazinska oddaja, ponovitev
11:30
Migaj z nami, oddaja za razgibano življenje, ponovitev
12:20
Hokej na ledu (M) - svetovno prvenstvo, skupina I A: Slovenija - Južna Koreja, prenos iz Bolzana
15:25
Športna gimnastika - evropsko prvenstvo: ekipni mnogoboj (M), prenos iz Riminija
Več

Presek dneva

Izbor

Cedevita Olimpija Jaka Blažič se je navijačem za "sezono brez smisla" opravičil

Po razprodaji ugleda v Evropskem pokalu so se slabe igre košarkarjev Cedevite Olimpije prenesle tudi v Ligo ABA, ki so jo končali prej, kot so pričakovali. Mega jih je z 2:0 v zmagah izločila že v četrtfinalu.

61

Žoga je okrogla Gorenc Stanković in Horvat s Sturmom stremita k naslovu avstrijskega prvaka

Med slovenskimi nogometaši, ki igrajo v tujini, je tudi nekaj takih, ki so proti koncu sezone v boju za ligaške lovorike. Med njimi je tudi dvojec reprezentantov pri Sturmu, ki znova resno konkurira Salzburgu za primat najboljšega v Avstriji.

2

Euro 2024 Vse ostrejši boj za 23 (ali 26) mest v Nemčiji

Benjamin Šeško tretjič zapored za Leipzig, Benjamin Verbič je vstopil in začel petardo Panathinaikosa, na drugi tekmi zapored je bil natančen Nino Žugelj, tudi v Prvi ligi ne manjka razigranih adutov. Nemčija vabi, odloča pa selektor Kek.

38

Pogačar Vse po načrtu: s šestim spomenikom na Giro

"Na takšnih dolgih dirkah je nekaj posebnega priti sam v cilj, zlasti še v dresu državnega prvaka," je poudaril Tadej Pogačar po osvojitvi ardenskega spomenika, kjer je zmagal po načrtu. Po čustveni zmagi v Liegeu se zdaj začenja dvojček Giro–Tour.

87

Antidoping 23 kitajskih plavalcev pozitivnih pred igrami v Tokiu, Wada pa sprejela zagovor Kitajske

Januarja 2021 je bilo kar 23 kitajskih plavalcev pozitivnih na zdravilo trimetazidin, ki je bilo pozneje usodno za umetnostno drsalko Kamilo Valijevo, a je Wada sprejela odločitev kitajske protidopinške agencije, da je bila kriva hotelska kuhinja.

37

Liga NBA "Prav nič zabavno ni igrati proti Luki Dončiću"

Končnica Lige NBA je zgodba zase, oziroma kot je dejal trener Clippersov Tyronn Lue, kar druga sezona v primerjavi z rednim delom. V uvodnem krogu se bo njegova vrsta pomerila z Dallasom, glavni izziv pa bo ustaviti oziroma omejiti Luko Dončića.

80

LA Clippers - Dallas Superzvezdniki, dobri formi in neporavnani računi Mavsov napovedujejo spektakel

Tretjič v petih letih se bodo v prvem krogu končnice pomerili LA Clippersi in Dallas Mavericksi. Glede na kopico zvezdnikov in formi obeh ekip gre brez dvoma za najzanimivejši par uvodnega dejanja "playoffa".

98
Več

Nogomet

Več

Košarka

Več

Športni SOS

Do šestega spomenika hitreje od Pogačarja le Merckx

Navajeni smo že, da Tadej Pogačar piše nove in nove rekorde. Po zmagi v Liegu ima zdaj šest osvojenih spomenikov, kar je največ med aktivnimi kolesarji, do šestice je hitreje prišel le Eddy Merckx, ki je karieri končal pri 19 slavjih.

53

Green edini brez točk; vse manj centrov z dvoštevilčnimi blokadami

Dikembe Mutombo, David Robinson in Hakeem Olajuwon so tisti orjaki v Ligi NBA, ki so zaradi velikega števila blokad dosegli nemalo trojnih dvojčkov. Takih je danes v najmočnejšem košarkarskem tekmovanju vse manj.

36

Nobena kombinacija v nobeni ekipi ne doseže Dončićevega prispevka za ekipo

Luka Dončić je v tej sezoni Lige NBA pristal pri vrhu številnih statistik, a ne le tistih, ki izkazujejo pomen individualnih sposobnosti. Še pomembnejše je, da je na vrhu tudi marsikatere lestvice, ki kaže na njegov vpliv pri pomenu za ekipo.

96
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov