Marouane Fellaini ostaja zvest Manchester Unitedu. Foto: Reuters
Marouane Fellaini ostaja zvest Manchester Unitedu. Foto: Reuters

"Izjemno vesel sem, da bom svoje nogometno popotovanje nadaljeval v dresu Manchester Uniteda," je za klubsko spletno stran dejal 30-letni Fellaini, ki je v Manchester prišel leta 2013 iz Evertona, pred prihodom na Otok pa je igral za Standard iz Liegea.

Fellaini zastopa belgijske barve na letošnjem svetovnem prvenstvu v Rusiji. Belgija se je s tremi zmagami v skupinskem delu proti Panami, Tuniziji in Angliji uvrstila v osmino finala, kjer jo v ponedeljek čaka tekma z Japonsko.
Juventus podaljšal s Chiellinijem in Barzaglijem
Stebra obrambe italijanskega nogometnega velikana iz Torina Giorgio Chiellini in Andrea Barzagli bosta tudi v prihodnje igrala pri Juventusu. Vodstvo stare dame je z njima sklenilo novi pogodbi: 33-letni Chiellini bo v glavnem mestu dežele Piemont ostal do leta 2020, 37-letni Barzagli pa do leta 2019.
Norvežan za 18 milijonov evrov na Otok
Na Otoku bo igral tudi norveški nogometni reprezentant Mohamed Elyounoussi, postal je novi član premierligaša iz Southamptona. Triindvajsetletni norveški krilni igralec maroških korenin je v zadnjih dveh letih igral za švicarski Basel, njegov prestop na Otok pa je ovrednoten na 18 milijonov evrov.

Elyounoussi je za Basel odigral 83 tekem in dosegel 23 golov, s Southamptonom, ki ga vodi valižanski strokovnjak Mark Hughes, pa je podpisal petletno pogodbo.