Milan Đuričić je v preteklosti deloval že v kar nekaj slovenskih klubih, bil je tudi trener in vodja nogometne šole v Mariboru. Foto: www.alesfevzer.com
Milan Đuričić je v preteklosti deloval že v kar nekaj slovenskih klubih, bil je tudi trener in vodja nogometne šole v Mariboru. Foto: www.alesfevzer.com

73-letni Đuričić je že novembra postal svetovalec v klubu iz Krškega. Hrvat je v preteklosti deloval v kar nekaj slovenskih klubih, bil je tudi trener in vodja nogometne šole v Mariboru.

Krčani so priprave na nadaljevanje sezone začeli v torek. Cilj je obstanek v ligi. Strokovno vodstvo je k prvi ekipi priključilo štiri mladince iz domače nogometne šole, ki bodo trenirali s člani in se borili za nastop v prvi ligi. To so Mark Španring, Andraž Lipec, Timotej Rešetič in Jure Ribič.

"Prav tako se je pripravam priključilo še nekaj novincev, ki se bodo morali dokazati, da se bomo z njimi dogovorili za sodelovanje v drugem delu slovenskega nogometnega prvenstva," so pri NK Krško zapisali v sporočilu za javnost in potrdili, da so se poslovili od Aleksandra Kulinitša, Slavka Brekala, Daria Tomića, Nikole Mandića, Macaria Hing Gloverja in Žige Freliha.

25. januarja skupščina kluba
V Krškem so se odzvali tudi na zadnje medijske zapise, da je klub v težkem finančnem stanju in da je ogrožen obstoj.

"V zadnjih dneh je v medijih zaokrožilo precej neresnic o finančnem stanju NK Krško, ki jih širijo nekdanji funkcionar kluba in celo nekateri zaposleni v nogometni šoli NK Krško. Žal podobne aktivnosti predvsem škodijo ugledu in tradiciji kluba. V vodstvu NK Krško odprta vprašanja rešujemo s pogovorom in z organi kluba, zato smo za 25. januar sklicali skupščino. NK Krško bo prav tako transparentno predstavil dejansko stanje v klubu in nedavne dogodke znotraj kluba našim navijačem ter širši javnosti," so sporočili.