Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
MMC-teden - tedenska izdaja najboljših vsebin

Avtorji Slavko Jerič

Kviz Se še spomnite podrobnosti letošnje Lige prvakov?

07.08.2020

Eden nepričakovanih športnih vrhuncev v avgustu bo nogometna Liga prvakov, ki se bo hitrem postopku končala 23. avgusta v Lizboni.

Športni SOS Madrid in Barcelona najuspešnejši metropoli

06.08.2020

Nogometni, košarkarski in rokometni klubi iz Madrida so skupaj osvojili kar 23 lovorik v najmočnejših evropskih ligah. Po zaslugi rokometašev je na lestvici tudi Celje.

Športni SOS Ferrari še ni izplezal iz luknje

04.08.2020

Charles Leclerc se je z nekaj sreče zaradi težav s pnevmatikami v Silverstonu dokopal do zmagovalnega odra, a Ferrarijev izkupiček po štirih tekmah za privržence rdečega konjička ni nič kaj spodbuden.

Turizem Junija domači turisti že na lanski ravni

03.08.2020

Pandemija koronavirusne bolezni 19 je svoj vpliv pokazala na številnih področjih, med drugim tudi v turizmu, kjer je bilo v prvi polovici leta v primerjavi z istim obdobjem lani skoraj dve tretjini manj prihodov turistov.

Športni SOS Najredkejši med redkimi: hat-tricki s prostih strelov

31.07.2020

Redko se zgodi, da nogometašu na eni tekmi uspe doseči tri zadetke, še redkeje pa se zgodi, da mu to uspe izključno s prostimi streli.

Športni SOS Napadalci Prve lige so se v zadnji sezoni izkazali

29.07.2020

Ravno končana Prva liga je bila še četrta v zgodovini najelitnejšega nogometnega prvenstva v Sloveniji, v kateri so bili v povprečju doseženi več kot trije zadetki na tekmo.

Športni SOS Najslabši štart Ferrarija v zadnjem desetletju

15.07.2020

Ferrari nove sezone v formuli ena ni začel najbolje, le 19 točk po dveh dirkah je celo najmanj v obdobju, ko je zmaga ovrednotena s 25 točkami.

Matura Odstotek uspešno opravljenih med najvišjimi do zdaj

13.07.2020

Letošnji rezultati splošne mature so v trendu zadnjih let, med tistimi, ki so prvič opravljali zrelostni izpit, je bilo uspešnih skoraj 94 odstotkov maturantov, s čimer gre za četrto najuspešnejšo generacijo.

Anketa Pomagajte pri pripravi 7. sezone Številk

13.07.2020

Pod streho je šesta sezona Številk, v kateri smo pripravili 25 epizod, v teh smo se vrteli okrog vprašanja, kaj nas dela ljudi.

Športni SOS Avtocesta Bayerna, Chelseaja in Maribora

23.06.2020

Redko se zgodi, da bi bila nogometna ekipa na prvem ali zadnjem mestu prav po vsakem dokončanem krogu, a nekaj takih primerov se je v tem stoletju vendarle zgodilo.

Tenis Venus Williams dopolnila štiri desetletja

17.06.2020

Teniški svet jo je spoznal že v prejšnjem stoletju, ko je začela osvajati prve turnirje, danes pa je še vedno del serije WTA, Venus Williams je prav danes dopolnila 40 let.

Športni SOS Baylor tako v večni peterki kot tisti brez prstana

16.06.2020

Košarkarji Golden Stata so pred tremi sezonami uprizorili najdominantnejšo pot v končnicah Lige NBA, saj so na poti do naslova utrpeli en sam poraz.

Stran 7 od 116
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov