Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
MMC-teden - tedenska izdaja najboljših vsebin

Avtorji Slavko Jerič

To je uspelo le Primožu! Združil kronometer na OI in SP, tritedensko dirko in spomenik

29.07.2021

Primož Roglič je s sanjsko predstavo v Tokiu postal eden od sedmih kolesarjev, ki se lahko pohvalijo, da so v kronometru osvojili medaljo tako na olimpijskih igrah kot svetovnem prvenstvu, hkrati pa osvojili še vsaj eno tritedensko dirko.

Športni SOS Slovenija na velikih tekmovanjih ob polčasu prvič več kot 60 točk

26.07.2021

Luka Dončić je dobro zagotovilo za napadalne predstave slovenske košarkarske reprezentance. Ta je v uvodu v olimpijski turnir ob polčasu Argentini nasula kar 62 točk, kar je največ v njeni zgodovini na velikih tekmovanjih.

Športni SOS Slovenija prvič medaljo dobila že uvodni dan

24.07.2021

Če se po jutru dan pozna, slovensko odpravo čakajo zelo uspešne olimpijske igre, saj je s Tadejem Pogačarjem sploh prvič do zdaj medaljo dobila že uvodni tekmovalni dan.

Športni SOS Več kot petina tekem Lige NHL potrebuje podaljšek

21.07.2021

Podaljški v Ligi NHL se igrajo precej pogosto, vseeno pa se enkrat na sezono zgodi, da ena ekipa ustvari zelo dolg niz tekem, v katerem se srečanja odločijo po 60 minutah. V zadnjih treh sezonah je bil rekordni niz vedno dolg po 29 tekem.

Športni SOS Visoke razlike v prvi deseterici, a te so se nekoč štele celo v urah

19.07.2021

Tadeja Pogačarja in desetega Rigoberta Urana je na cilju v Parizu ločilo dobrih 18 minut in pol. Po obdobju Lancea Armstronga je bila razlika višja le leta 2014, ko je Vincenzo Nibali osvojil svojo edino Dirko po Franciji.

30 let Barbara Čeferin: "Kot da ne bi rekla sama − vojna se je začela"

02.07.2021

Presenečenje, šok, izpraznjene pisarne na letališču, lov za tankom sredi žitnega polja, novi kolektivizem in dvojna ekspozicija metropolita Alojzija Šuštarja. To je le nekaj utrinkov, ki jih je v fotoobjektiv med vojno za Slovenijo ujela Barbara Čeferin.

Športni SOS Zgodovina je ugodna − možnosti Dallasa so zdaj res velike

27.05.2021

Košarkarji Dallasa so na odlični poti, da v uvodnem krogu končnice preskočijo LA Clipperse. Skoraj 94 odstotkov ekip, ki so v seriji končnice Lige NBA povedle z 2:0, se je namreč na koncu tudi veselilo skupne zmage.

Številke Brskanje po zgodovini: kako je Olimpija premagala UKC Ishias

16.04.2021

Matjaž Homar je več kot pet let zbiral podatke o vseh uradnih tekmah nogometnega kluba Olimpije. V bazi ima več kot milijon celic, 3000 tekem in 800 nogometašev ter zanimivo spoznanje − klub ima drugačne korenine, kot se je dolgo verjelo.

Slavko Jerič Rogličeva lekcija: Brez tveganja ni uspeha

25.08.2021

Marsikateri privrženec slovenskega kolesarstva se je po razpletu 10. etape Dirke po Španiji zmedeno praskal po glavi, Primož Roglič si je z napadom na Puerto de Almachar privozil 20 sekund prednosti, ki jo je izgubil pri padcu ob divjem spustu.

Številke Asteroidi niso tisti, ki bi se jih morali najbolj bati

16.10.2020

Čeprav naš planet na videz mirno reže svojo pot v vesolju, ga je v dobrih štirih milijardah let doletelo precej ekstremnih dogodkov, od trkov z asteroidi in celo planeta do obdobij, ko je bil prekrit z ledom.

Športni SOS Take dominance na klasikah uspevajo le Italiji in Belgiji

06.10.2020

Slovensko kolesarstvo se v nedeljo ni veselilo le prve zmage na spomenikih, temveč je bilo priča v zadnjih letih redkega razpleta, ko so bili med prvimi štirimi kar trije tekmovalci iste države: 1. Primož Roglič, 3. Tadej Pogačar in 4. Matej Mohorič.

Športni SOS Bo LeBron dopolnil košarkarski 3 x 3?

08.10.2020

John Salley in Robert Horry sta do zdaj edina igralca Lige NBA, ki sta šampionski prstan osvojila s tremi ekipami. V prihodnjih dneh se jima lahko pridruži še tretji − LeBron James.

Stran 4 od 116
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov