Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Brigita Mohorič

Novice 32. Folkart danes na mariborskih trgih

26.08.2020

Današnji živahen festivalski utrip na trgih in ulicah Maribora oblikujejo folkloristi, ki se pod okriljem Festivala Lent udeležujejo 32. folklornega festivala.

Novice Instalacija Pridi k meni Aleksandre Gruden na Židovskem trgu

30.08.2020

Pridi k meni je naslov instalacije Aleksandre Gruden, ki s tonskimi posnetki in fizičnimi zapisi nagovarja pod arkadami galerij na Židovskem trgu v Mariboru.

Novice Borut Gombač dobitnik 24. Veronikine nagrade

26.08.2020

Mariborčan Borut Gombač je prejemnik 24. Veronikine nagrade, ki so mu jo za pesniško zbirko S konico konice jezika slovesno podelili sinoči v Celju.

Novice Festival Lent s slovenskimi izvajalci

21.08.2020

Začel se je 28. poletni festival Lent, ki je drugačen, kljub vsem pa privlačen. Na 20 prizorišočih po mestu bodo nastopili izjemni slovenski ustvarjalci, ki v teh težkih časih potrebujejo našo podporo, sporočajo iz mariborskega Narodnega doma.

Radio Maribor Razstava »Ljubezen in sovraštvo« Stojana Graufa v DLUM

14.08.2020

V galeriji Društva likovnih umetnikov Maribor razstavlja svoja najnovejša dela mariborski slikar Stojan Grauf, in sicer serijo linorezov in več različno velikih okroglih slik s skupnim naslovom Ljubezen in sovraštvo.

Radio Maribor Performans Sonihanja v Minoritski cerkvi ponuja obiskovalcem posebno izkušnjo

14.08.2020

V Mariborski Minoritski cerkvi lahko ob zvočno gibalnem performansu Sonihanja intermedijske umetnice Petre Kapš in plesalke Anje Bornšek doživite prav posebno izkušnjo, ki po besedah avtoric vodi obiskovalce iz slušnega in vidnega v občutenje.

Radio Maribor 21. Letni oder v Rušah odpira akustični koncert skupine MI2

13.08.2020

V Rušah se drevi začenja 21. Letni oder, festival, namenjen vsem generacijam. V štirih dneh bo na različnih prizoriščih vabil z glasbo, gledališčem, plesom in drugimi dogodki.

Radio Maribor Ptuj ostaja v igri za naziv EPK 2025 navkljub posledicam pandemije

10.08.2020

Ptujski mestni svetniki so že spomladi sprejeli sklep, da se zaradi posledic pandemije preoblikuje kandidatura za naziv EPK 2025 in se projekt prenese na občino. Strokovni komisiji pod vodstvom Aleša Štegra pa je junija prenehala veljati pogodba.

Novice Video Janje Rakuš v galeriji Kreativna umetniška koda v New Yorku

07.08.2020

Vsestranska umetnica Janja Rakuš iz Slovenske Bistrice se s kratkim videom Sejalec predstavlja na skupinski razstavi v galeriji Kreativna umetniška koda v New Yorku.

Novice "Še vedno berem in pišem in to je zame največja sreča"

05.08.2020

Za bogat in raznolik literarni opus je Tone Partljič, ki danes, v sredo, 5. avgusta praznuje 80. rojstni dan, prejel več nagrad, tudi Glazerjevo in Prešernovo nagrado za življenjsko delo.

Novice V Mariboru se je začel 31. Poletni lutkovni pristan

03.08.2020

Minuli konec tedna se je v Mariboru začel 31. Poletni lutkovni pristan, lutkovni festival, ki bo vsak konec tedna v avgustu vabil s predstavami slovenskih lutkarjev. Tujih lutkovnih skupin tokrat skorajda ni, saj je prihod tujcev močno omejila epidemija,

Radio Maribor Poletni Art kamp v mestnem parku Maribor

30.07.2020

Veliko obiskovalcev vsak konec tedna pritegne Poletni Art kamp v mariborskem mestnem parku Družinski festival, ki je nastal v času EPK 2012, je postal s programom za različne generacije nepogrešljiv za mnoge Mariborčane.

Stran 11 od 16
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov