Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Mavsar

Črna kronika Na Celjskem neznanci pobirajo prispevke v imenu varne hiše

22.02.2012

Varna hiša Celje je bila obveščena, da se v zadnjem času na Celjskem neznanci predstavljajo kot delavci hiše in pobirajo prispevke. Zatrdili so, da na ta način nikoli ne pobirajo denarja.

Gospodarstvo Prekinili stavko v Elektru Primorska

22.02.2012

Po torkovih celodnevnih pogajanjih je stavkovni odbor v Elektru Primorska prekinil vse stavkovne dejavnosti. Z upravo podjetja so dosegli dogovor o rešitvi zapleta, ki je pripeljal do stavke.

Okolje Kurenti so bili očitno uspešni - živo srebro bo poskočilo

22.02.2012

"Je že malo topleje, malo bolj spomladansko, v petek, soboto pa bo lahko še topleje, okoli 15 stopinj ali kaj čez," je v pogovoru za MMC napovedal vremenoslovec Andrej Pečenko.

Slovenija Gorenak: Na srečanju s Fišerjem je bila v zraku neke vrste napetost

17.02.2012

Minister Vinko Gorenak je na svojem blogu potrdil torkovo srečanje z generalnim tožilcem Zvonkom Fišerjem. Zapisal je, da je bilo uradno vse v redu, a je bila v zraku vendarle neka napetost.

Gospodarstvo Šušteršič: Ne želimo dati banke nekomu, ki jo bo vodil slabo

17.02.2012

Cilj države v NLB-ju je imeti stabilno banko, ki jo želijo brez pomoči države dokapitalizirati do konca junija. Država se ne bo umaknila iz NLB-ja.

Slovenija Posedi: Koalicijska pogodba nima realnih ekonomskih temeljev

02.02.2012

Koalicijska pogodba je v nekaterih točkah kontradiktorna in na ključnih mestih nejasna in nedorečena, je dejal predsednik Konfederacije sindikatov Pergam Janez Posedi.

Gospodarstvo Brščič: Treba bo manj krasti, v tem je rešitev za proračunski primanjkljaj

24.01.2012

800 milijonov je premalo, da bi se preprečilo zadolževanje države, in preveč, da ne bi bilo treba posegati v osebne prejemke, je za MMC načrte desne sredine o rebalansu proračuna komentiral ...

Slovenija Večmesečna preiskava Jankovića, protikorupcijska komisija potrdila ovadbo

19.01.2012

Komisija za preprečevanje korupcije je za MMC potrdila, da so v tem tednu v vednost prejeli kazensko ovadbo zoper Zorana Jankovića, v kateri sta mu očitani oškodovanje upnikov in pranje denarja.

Črna kronika Bo moral Pavel Rupar za dve leti in pol v zapor?

19.01.2012

Če nekdanji tržiški župan Pavel Rupar občini Tržič do konca mesece ne bo plačal 35.000 evrov in do konca marca še 2.450 evrov, bo občina sodišču predlagala preklic pogojne kazni.

Slovenija Janša, Virant, Žerjav in Novakova v koalicijo vabijo SD in DeSUS

11.01.2012

Nekaj minut po tem, ko Janković ni dobil podpore DZ-ja, so se sešli Janša, Virant, Žerjav in Novakova. "O tem, da bi predlagali Janšo za mandatarja, še nismo razpravljali," trdi Virant. Jutri ...

Slovenija Janković v uvodnem govoru: Do konca mandata bomo povrnili zaupanje v pravni sistem

11.01.2012

Kandidat za mandatarja Zoran Janković je v nagovoru poslancev na začetku seje DZ-ja predstavil koalicijsko pogodbo in med drugim zatrdil, da bo vlada odpravila posojilni krč in z rebalansom ...

Slovenija Vodstvo RTV Slovenija: Ne ukinjamo MMC-ja

11.01.2012

Zavod za oživitev civilne družbe je generalnega direktorja RTV-ja Marka Fillija pozval, naj še enkrat temeljito preuči namero o ukinitvi uredništva MMC RTV Slovenija. Na RTV-ju poudarjajo, da MMC-ja ...

Stran 3 od 16
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov