Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Mavsar

Okolje "Vode je premalo, z njo ravnajte preudarno"

04.04.2012

"Imamo hidrološko sušo. Izpostavljena sta vzhod države in Primorska, kritično je tudi v osrednji Sloveniji, " je dejal Nejc Pogačnik z Arsa. Manjše padavine suše še ne bodo odpravile.

Slovenija Janković znova župan Ljubljane

25.03.2012

V Ljubljani so volivci glasovali na nadomestnih županskih volitvah. Kot kaže, drugi krog volitev ne bo potreben, saj je Zoran Janković prejel 61,09 odstotka glasov.

Slovenija Volivci zavrnili družinski zakonik

25.03.2012

Po neuradnih izidih referendumskega glasovanja o družinskem zakoniku je proti njegovi uveljavitvi glasovalo 54,77 odstotka volivcev, za pa 45,23 odstotka. Preštetih je 99,57 odstotka oddanih ...

Slovenija "S tem zakonom se bo uredilo samo to, kar ljudje že živijo"

23.03.2012

"Sporočilo vseh, ki verjamemo v družinski zakonik, je, da se nam v Sloveniji drug drugega ni treba bati," je v spletni klepetalnici povedal Miha Lobnik.

Slovenija "Če zakonik ne bo sprejet, noben otrok ne bo nastradal"

23.03.2012

Sem proti cenzuri, ki jo je na oddajo Viktorji uvedel RTVS. Naj jo desetkrat zavrtijo do polnoči, da bodo ljudje videli, kako kulturni in strpni so zagovorniki zakonika, je dejal Aleš Primc.

Okolje Matos: Akcije Očistimo Slovenijo ne bo nikoli več

21.03.2012

"Akcije ne želimo ponavljati, saj to ni potuha za onesnaževalce, ampak javni protest in ozaveščanje proti takemu stanju," je v MMC-jevem klepetu pojasnil ekolog Janez Matos.

Slovenija "Vlada naj opravi revizijo prekinitve delovnega razmerja Boruta Meška"

15.03.2012

ZNP, Zavod za oživitev civilne družbe, Zbor za republiko in Inštitut Jožeta Pučnika so na vlado poslali pobudo za revizijo prekinitve delovnega razmerja nekdanjemu odgovornemu uredniku STA-ja Borutu ...

Slovenija Janša Pličaniču naročil, naj pripravi poročilo o primeru Vaskrsić

12.03.2012

Premier Janez Janša je ministru za pravosodje in javno upravo Senku Pličaniču naročil, naj do četrtkove seje vlade pripravi poročilo o zadevi Vaskrsić in drugih podobnih primerih.

Slovenija Kenda: Plima homofobnosti lahko potopi družinski zakonik, zoper to se je treba boriti

09.03.2012

Še naprej se bomo trudili argumentirati, ozaveščati, kaj družinski zakonik dejansko prinaša, kakšna je družbena realnost, so poudarili v Gibanju za družinski zakonik.

Slovenija Kljub težavam je RTVS leto 2011 končal pozitivno

08.03.2012

Leto 2011 je bilo za RTVS eno izmed najtežjih do zdaj, na koncu pa je bil poslovni rezultat pozitiven, je na novinarski konferenci pojasnil generalni direktor RTV Slovenija Marko Filli.

Slovenija Občina Slovenj Gradec: Sedem moških v boj za županski stolček

08.03.2012

Na nadomestnih županskih volitvah v Mestni občini Slovenj Gradec se bo za mesto župana potegovalo sedem kandidatov. Štirje med njimi so nestrankarski.

Slovenija Gorenak: Odpuščanja so realnost in nujnost

22.02.2012

Na ministrstvu za notranje zadeve manjka 10 milijonov evrov za plače, krepko je treba zmanjšati delovna mesta na državni ravni, je zatrdil minister Vinko Gorenak.

Stran 2 od 16
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov