Skupaj sta že od julija leta 2018. Foto: AP
Skupaj sta že od julija leta 2018. Foto: AP

Potem ko so fotografi pred kratkim v objektiv ujeli diamantni prstan na levem prstancu Suki Waterhouse, ki se je s svojim srčnim izbrancem sprehajala po Londonu, se je začelo šušljati, da sta se z Robertom Pattinsonom po več letih zveze zaročila.

Neimenovani viri so govorice za People tudi potrdili. "Zaročena sta. Oba se želita poročiti, zanju je to pomembno," je dejal eden izmed virov.

Sorodna novica Robert Pattinson in Suki Waterhouse bosta prvič starša

Suki Waterhouse je svoje oboževalce na festivalu Corona Capital v Mehiki novembra med nastopom prijetno presenetila z novico, da pričakujeta prvega skupnega otroka. Veselo novico je občinstvo pozdravilo z navdušenimi vzkliki.

Britanski par, ki je skupaj od julija leta 2018, podrobnosti svoje zveze pa v veliki meri ohranja zase, naj bi se prihoda novega člana družine izjemno veselil. "Robert je zelo pripravljen. Njegov odnos s Suki je neverjeten. Zelo je srečen," je povedal anonimni vir in dodal, da ima zvezdnica "poseben sijaj" in je prav tako zadovoljna. "Čeprav oba veliko delata, je to nekaj, kar si želita. Vesta, da se bo njuno življenje spremenilo, navdušena sta," je povedal drug vir.

Prihajajoča poroka bo prva tako za 37-letnika kot za šest let mlajšo Waterhouse. Igralec je bil v preteklosti v zvezi s svojo soigralko iz filma Somrak Kristen Stewart, pozneje pa je bil po nekajletnem razmerju zaročen s FKA Twigs. Britanska pevka je bila do leta 2015 v dvoletni zvezi Bradleyjem Cooperjem, kmalu zatem se je podala na romantično pot z Diegom Luno do leta 2017.