Tiskovni predstavnik glasbenice Taylor Swift je povedal, da sta se najmanj dva posameznika agresivno obnašala. Foto: AP
Tiskovni predstavnik glasbenice Taylor Swift je povedal, da sta se najmanj dva posameznika agresivno obnašala. Foto: AP

Pred mesecem dni je Taylor Swift končala avstralski del svoje turneje Eras. Nekaj ur po zadnjem nastopu so jo mediji želeli fotografirati, kako je s spremstvom hodila po sydneyjskem obrežju do svojega prevoza, ob tem pa naj bi se njeni oboževalci in paparaci prerivali z varnostniki.

Sorodna novica Oče Taylor Swift naj bi udaril fotografa

Eden izmed fotografov je trdil, da naj bi ga v levo stran obraza udaril oče pevke Scott. Čeprav je glasbeničin tiskovni predstavnik povedal, da sta se vsaj dva posameznika agresivno obnašala, je Ben McDonald dejal, da ni bilo razloga za kakršno koli nasilje. Oče ameriške zvezdnice, znan kot Papa Swift, naj bi ga napadel že, ko je bila Taylor v avtomobilu. Čeprav ni bil resno poškodovan, se je odločil, da bo domnevni napad prijavil policiji.

Scott je kmalu po incidentu zapustil državo. Po enomesečni preiskavi je policija Novega Južnega Walesa – ki je potrdila, da je preiskovala primer, v katerem je 71-letni moški domnevno napadel 51-letnika ob 2.30 ponoči – sporočila, da ne bo ukrepala in je obtožbe proti Scottu Swiftu opustila. "Nismo odkrili kršitve, zato se je preiskava končala z odločitvijo, da ni potrebno nadaljnje ukrepanje policije," so zapisali, poroča BBC.