Justin in Hailey sta se poročila leta 2018. Foto: AP
Justin in Hailey sta se poročila leta 2018. Foto: AP

Na objavljenih posnetkih pop zvezdnik s fotoaparatom fotografira svojo nevesto, ki je pozirala v beli čipkasti poročni obleki znamke Saint Laurent s sončnimi očali in tančico na glavi.

27-letna manekenka pri tem nežno boža svoj zaobljeni trebušček, medtem ko stoji sredi travnika. Na enem od posnetkov 30-letni pevec nežno poljublja svojo soprogo.

TMZ ob sklicevanju na dobro obveščene vire poroča, da je Hailey že v tretjem trimesečju, kar pomeni, da bi Bieberjev podmladek lahko privekal na dan konec poletja.

Da par pričakuje otroka, se je govorilo že večkrat, nazadnje julija lani, ko je zaokrožil posnetek para v družbi prijateljev, na katerem eden reče: "Vem, da si noseča, ampak ..." Nato Justin skupino utiša.

Hailey in Justin sta se poročila septembra 2018, vse od takrat pa je manekenka večkrat zanikala, da je noseča. Leta 2022 je za Sunday Times povedala, kako se boji postati mati, čeprav da si otroka močno želi.

Tudi Justin ni skrival, da si nekega dne želi postati oče. "Moj namen za leto 2021 je, da si še naprej postavljam cilje in se pri tem zabavam,” je dejal v dokumentarnem filmu z naslovom Justin Bieber: Naš svet (2021). "Da zagotovim, da bo moja družina na prvem mestu. In moja želja je, da povijeva malo kepico."

Ugibanja o težavah v zakonu

V zadnjem času se je veliko ugibalo o tem, da ima par težave – ali pa vsaj Justin. Rumeni mediji so navajali vse od duševnih stisk nekdanjega otroškega zvezdnika do zakonskih težav, še posebej, ko je marca Haileyjin oče, igralec Stephen Baldwin, poobjavil prošnjo pastorja, naj javnost moli za Justina in Hailey.

TMZ je takrat poročal, da se je priporočilo za molitve nanašalo na "nekaj specifičnega, kar se dogaja s parom", in na to, da se Hailey in Justin "spopadata z zasebno zadevo", pa tudi, da je manekenka besna na očeta zaradi njegove objave.