Celine Dion želi čim prej spet stati na odru. Foto: AP
Celine Dion želi čim prej spet stati na odru. Foto: AP

Zaradi teh težav je odpovedala preostalih 16 koncertov, ki bi jih še morala izvesti v okviru svoje turneje. To se ji je zgodilo že drugič.

Celine bi morala imeti v Las Vegasu niz koncertov že oktobra lani, a so jih preprečile enake zdravstvene težave. Takrat je dejala, da ima zaradi odpovedi "zlomljeno srce".

"Res sem upala, da se mi bo do zdaj stanje že toliko izboljšalo, da bom lahko pela, a očitno bom morala biti potrpežljiva in slediti strogim zdravniškim navodilom," je sporočila oboževalcem po Instagramu.

"Za vsakim koncertom je ogromno priprav in organizacije, zato smo se že zdaj odločili, da odpovemo 16 koncertov, ki bi jih morala izvesti marca in aprila. Bolj kot vse si želim ozdraveti, verjetno z vsemi vami delim tudi želje po čimprejšnjem koncu te pandemije. Komaj čakam, da znova stopim na oder," je dodala.

Kariera Celine Dion je dolga že več desetletij. Slovi po izjemno močnih baladah, med katerimi je morda najbolj znana naslovna tema iz filmske uspešnice Titanik, My Heart Will Go On. Zanjo je leta 1998 osvojila dva grammyja. Do zdaj je prodala že več kot 200 milijonov albumov po vsem svetu, kar jo uvršča med najbolje prodajane glasbenike vseh časov.