Foto: AP
Foto: AP

Ameriški igralec Alan Ruck je bil vpleten v prometno nesrečo, potem ko je s tovornjakom na noč čarovnic trčil v picerijo v Los Angelesu. V trčenju sta bili udeleženi še dve vozili, igralec pa ni bil poškodovan in se po poročanju TMZ-ja počuti dobro. Predstavnik losangeleške policije je dejal, da so po nesreči na prizorišče v Hollywoodu prispela reševalna vozila. Ugotovili so, da sta bila poleg igralca v nesreči udeležena še dva človeka – moški, star 25 let, in 40-letna ženska.

Predstavnik losangeleških gasilcev je za NBC News povedal, da so po trčenju nekega 32-letnega moškega odpeljali v bolnišnico. Posnetek nadzorne kamere iz picerije je ujel trenutek, ko je Ruckov tovornjak bočno oplazil avto, ki je bil parkiran pri znaku stop, oddrvel mimo križišča, in se za las izognil drugemu avtomobilu, ki je bil ustavljen na bližnjem križišču, preden je trčil v stavbo.

Niso zaznali opojnih snovi

Čeprav razloge za incident še preiskujejo, so detektivi losangeleške policije sporočili, da v krvi udeleženih niso zaznali opojnih substanc. Po besedah lastnika bližnje restavracije za portal TMZ je bil Ruck videti zaskrbljen za dobro počutje tistih, ki so bili vpleteni v nesrečo: "Vprašal sem ga: 'Si v redu?' In prva stvar iz njegovih ust je bila: 'Ali so vsi drugi v redu? Mislim, da sem nekoga oplazil. Je v redu?'

"Celotna zgradba se je tresla in mislil sem, da je eksplodirala bomba ali kaj podobnega," je dodal. Pred kratkim so 67-letnega igralca videli pri izhodu iz trgovine v Los Angelesu. Videti je bilo, da šepa, na levem kolenu pa je imel opornico. Za medije je povedal, da poškodba ni povezana z nesrečo, ampak z njegovo starostjo. Ko je govoril o nesreči, je Ruck dejal: "V redu sem. Hvala bogu, da nihče ni umrl."