19-letna igralska zvezdnica, ki je navdušila kot Eleven v seriji Stranger Things, pozneje pa tudi v vlogi Enole Holmes, mlajše sestre slovitega detektiva, ter eden od štirih otrok znanega glasbenika Jona Bon Jovija, Jake Bongiovi, sta v zvezi dve leti in pol, zdaj pa sta očitno svojo zvezo še nadgradila.

Romantični črno-beli fotografiji, v središču katere je prstan z ogromnim diamantom in jo je delila s svojimi skoraj 63 milijoni sledilcev na Instagramu, je namreč igralka pripisala verz iz skladbe Taylor Swift Lover: "I’ve loved you three summers now, honey, I want ‘em all" ("Ljubim te že tri poletja, dragi, hočem pa vsa"). Skoraj sočasno je dve fotografiji z istega prizorišča objavil tudi 20-letni Bongiovi in pripisal "Za vedno", s čimer je par očitno sporočil, da sta zaročena.

Da je zveza kljub njuni mladosti resna, je sicer Millie Bobby Brown namignila že pred časom, ko je svojega izbranca opisala kot "partnerja za vse življenje". Kot je razložila pred približno pol leta za Wired, sta se z Bongiovijem spoznala na Instagramu in bila nekaj časa le prijatelja, nato pa se je med njima razvila ljubezen.

Prav zaradi njene mladosti pa številni njeni (sicer zelo predani) oboževalci novice o zaroki niso sprejeli najbolje – družbena omrežja so bila tako polna opozoril, da je za poroko pri 19 letih še premlada, in nasvetov, naj z dejanskim obredom počaka še nekaj let.

Britanska zvezdnica, ki je v svet šovbiznisa vstopila že pri rosnih osmih letih, se trenutno sicer posveča študiju – na daljavo študira na univerzi Purdue.