Oddaja bo gledalce zabavala že 7. sezono. Foto: Adrian Pregelj
Oddaja bo gledalce zabavala že 7. sezono. Foto: Adrian Pregelj
Znova se obeta satirični pregled dogodkov. Foto: Adrian Pregelj
Znova se obeta satirični pregled dogodkov. Foto: Adrian Pregelj

Izjemno priljubljena zabavna satirična oddaja Kaj dogaja? v sobotne večere prinaša najaktualnejše preglede dogodkov s področja politike, športa, kulture in zabave. 7. sezona oddaje bo še vedno mesto, na katerem bodo gledalci dobili najzabavnejši tedenski pregled novic, se učili od magistra Baltića v rubriki Beseda tedna, na PUP TV-ju pa bodo z neverjetnimi preobrazbami skrbeli, da bo oddaja ostala uravnotežena.

Novopečena voditeljica. Foto: Adrian Pregelj
Novopečena voditeljica. Foto: Adrian Pregelj

Na zabavne vloge se že pripravlja nova sovoditeljica Alenka Marinič, ki bo skupaj z ekipo komikov in igralcev, kot sta Anže Zevnik in Jure Mastnak, zabavala tudi v igranih skečih. Voditelja bosta v vsako oddajo povabila novega zanimivega gosta, brez gostov pa ne bo šlo tudi na koncu vsake oddaje, kjer se bodo Tilnu in Igorju Bračiču občasno pridružili znani domači glasbeniki v rubriki Mala terasa.

Naj se vaš glas sliši tudi v Kaj dogaja?

V novi sezoni bo oddaja tako znova postregla z zabavnimi skeči, norimi glasbenimi priredbami in vrhunskimi imitacijami. To soboto, 26. februarja, bo voditeljski par pregledal dogajanje tedna in raziskal težave ljudi, ki ne vedo, kaj početi brez PCT-ja. Na PUP TV-ju bo vse nagovoril najpopularnejši mestni ptič v Sloveniji, v rubriki Glas ljudstva pa sam predsednik Putin. Gostje bodo zmagovalci EME 2022 – LPS, ki skupaj z ekipo pripravljajo tudi poseben glasbeni nastop, na Mali terasi pa bo roker Ivan zapel nekaj verzov o svoji simpatiji Niki.

Ker so v preteklih lsezonah v uredništvo dobili ogromno vprašanj, mnenj in predlogov, so se ustvarjalci oddaje odločili, da se bo glas ljudstva slišal tudi v oddaji, Tilen in Alenka pa bosta tako tudi v novi sezoni iskala rešitve za križe in težave občinstva. Vse vas, ki bi želeli njihovo pomoč, vabijo, da pišete prek družbenih omrežij ali pa na elektronski naslov kajdogaja@rtvslo.si.