Voditelja resničnostne oddaje zakonca Lachey. Foto: Netflix
Voditelja resničnostne oddaje zakonca Lachey. Foto: Netflix

Posebna epizoda četrte sezone resničnostne serije Ljubezen je slepa (Love is Blind) je bila šele drugi tak projekt znane platforme za pretočno predvajanje, bil pa je precej velikopotezno zastavljen, saj je omenjena resničnostna oddaja med bolj gledanimi v ZDA, v tokratni posebni epizodi pa so se znova srečali pari iz četrte sezone.

Kot poroča AP, bi se moral prenos začeti v nedeljo ob 17. uri po losangeleškem času, a oddaja, ki sta jo – kot tudi sicer omenjeno serijo – vodila Vanessa in Nick Lachey, se ni in ni začela.

Na Netflixove profile na družbenih omrežjih se je zato usul plaz pritožb gledalcev, ki so se jezili, ker so zaman čakali na začetek prenosa. Po poročanju Reutersa naj bi imelo težave z dostopom do neposrednega prenosa več kot 10.000 ljudi.

Ob 18.16 se je prenos nato vendarle začel, a brez kakšnih tehtnejših pojasnil – voditelja sta gledalcem zgolj dejala: "Se opravičujemo za zamudo."

Netflix je pozneje na družbenih omrežjih objavil še uradno opravičilo in oboževalcem serije zagotovil, da bo posnetek na voljo vsem takoj po koncu snemanja oz. predvajanja v živo.

Kljub vsemu oboževalci niso bili zadovoljni in so po družbenih omrežjih zlivali svoj gnev na Netflix. Voditeljica oddaje, Vanessa Lachey, je ob tem na svojem Instagramu (ob opravičilu za zamudo) hudomušno pristavila: "Očitno smo pokvarili medmrežje."