Bernarda Žarn in Jože Robežnik bosta v vaši družbi vsako nedeljo od 17.40 naprej na TV Slovenija 1. Foto: SOJ RTV SLO/David Lotrič Banović
Bernarda Žarn in Jože Robežnik bosta v vaši družbi vsako nedeljo od 17.40 naprej na TV Slovenija 1. Foto: SOJ RTV SLO/David Lotrič Banović

Nedeljsko popoldne ostaja mozaična oddaja z aktualnimi gosti, terenskimi rubrikami in glasbenimi točkami popularne glasbe, poslavlja pa se Jožetovo komentatorsko omizje. Tako se bosta Bernarda in Jože še bolj povezana podala novim izzivom naproti.

Sorodna novica Sobotno popoldne z Ano Tavčar in Lorello Flego

Novost v oddaji je tekmovalni par dveh znanih osebnosti, ki ju povezuje prijateljstvo, sodelovanje ali pa sta par tudi zasebno. Tekmovalni par se v oddaji pomeri v več zabavnih igrah, ki se točkujejo, njun nastop pa s telefonskim glasovanjem ocenijo tudi gledalci. Odstotek glasov se pretvori v točke, ki se na koncu prištejejo k skupnemu seštevku točk in tako dobimo končnega zmagovalca oddaje. Poleg tekmovalnega para voditelja gostita tudi aktualne znane goste in ju vsebinsko vključita v igre. Sestavni del oddaje so tudi glasbeni nastopi, vsi nastopajoči, tako pogovorni kot glasbeni gosti, pa so ob koncu oddaje vključeni v finalno igro.

"V teh s covidom zaznamovanih časih je kar izzivalno pripravljati oddaje, ki slonijo na gostih. Zaradi bolezni in izolacij se lahko zgodi, da kdo v zadnjem trenutku ne more priti, in potem sestavljamo oddajo znova in na novo. A vedno z veseljem. Veselim se tudi še bolj intenzivnih sodelovanj z Jožetom. In gotovo tudi smejanj," pravi Bernarda Žarn.

Nova je tudi terenska rubrika, v kateri sodelavec oddaje Gianni, zamejski Slovenec iz Italije, potuje po Sloveniji in obiskuje muzeje ter druge znamenitosti in s terena za oddajo pripravi zabavno reportažo. Svoje sogovornike med obiskom namreč neprestano spravlja v neroden položaj z nenavadnimi in duhovitimi vprašanji ter zabavnimi domislicami.

Nedeljsko popoldne