Prva sezona Belega lotosa je bila umeščena na Havaje. Foto: HBO
Prva sezona Belega lotosa je bila umeščena na Havaje. Foto: HBO

Tako prva kot druga sezona kritiško hvaljene serije, pod katero se je podpisal Mike White, sta bili posneti v letoviščih Four Seasons, tako da je povsem mogoče, da bo tudi tretja sezona umeščena v enega od hotelskih letovišč te luksuzne verige.

Sorodna novica Naval na sanjski hotel na Siciliji, kjer so snemali Beli lotos

Na Tajskem ima Four Seasons štiri prostrana posestva – v Bangkoku, Chiang Maiu, Koh Samuiju in v Zlatem trikotniku, s čimer so pokriti urbana džungla, podeželje, džungla in plaža.

Novico, da bodo tretjo sezono snemali na Tajskem, je sporočil Variety, pri HBO-ju pa navedb ne želijo komentirati.

Foto: HBO
Foto: HBO

O smrti in vzhodnjaški duhovnosti

White je sicer že pred časom namignil, da bi se tretja sezona Belega lotosa lahko odvijala v Aziji in se osredotočala na "smrt ter vzhodnjaško religijo in duhovnost".

“Prva sezona je nekako izpostavila denar, druga pa seks. Mislim, da bo tretja sezona morda satiričen in komičen pogled na smrt ter vzhodnjaško religijo in duhovnost. Zdi se, da bi to lahko bila dovolj hvaležna tema za še eno sezono,” je dejal scenarist, režiser in producent serije ob koncu druge sezone decembra.

Sorodna novica Kako je v živo videti rajski oddih v luksuznem letovišču?

Produkcija tretje sezone se še ni začela, viri pa poročajo, da se White zadnje mesece mudi na Tajskem in preverja morebitne snemalne lokacije.

Sorodna novica Satira Beli lotos: razredni boj na rajskem otoku

Prav tako ni še nič znanega o igralski zasedbi, velja pa vloga v Belem lotosu za eno bolj zaželenih v Hollywoodu ta hip.

Žal v tretje brez Jennifer Coolidge

Beli lotos je za svojo prvo sezono prejel deset emmyjev, vključno za najboljšo serijo in najboljšo žensko stransko vlogo za Jennifer Coolidge, ki je vlogo prikupne in čudaške bogatašinje Tanye McQuoid ponovila še v drugi sezoni na Siciliji.

Odlična Coolidge, ki je z Belim lotosom doživela karierni preporod, je za vlogo pobrala tako rekoč vse nagrade, vključno z zlatim globusom.

White je sicer v zadnji epizodi Tanyin lik ubil, tako da Coolidgeeve v tretji sezoni žal ne bo.