Gaga zna presenetiti svoje oboževalce. Foto: EPA
Gaga zna presenetiti svoje oboževalce. Foto: EPA

27-letna zvezdnica bo nastopila na visokotehnološkem glasbenem festivalu Zero G Colony, ki bo v začetku leta 2015 na letališču oziroma izstrelišču Spaceport America v ameriški zvezni državi Nova Mehika, poroča spletna stran glasbene televizije MTV.

"Mati pošast" bo tako postala prva profesionalna glasbenica, ki bo zapela v breztežnostnem stanju visoko nad Zemljo. "Nastopanje in glasba sta moje darilo. Pred tem sem v glavi ves čas slišala številne glasove, mladost sem preživela čudaško oblečena, ko pa sem začela glasbeno kariero, je vse to izginilo. Hvaležna sem Zemlji, na kateri živim, in vesolju, da sta me sprejela takšno, kot sem," je ob novici, ki jo je potrdila prek Twitterja, dejala Lady Gaga.

Ali je ta novica kakor koli povezana z izjavo pevke Sarah Brightman, ki je že pred časom objavila, da bo prva pevka na svetu, ki bo nastopila v vesolju, ni znano. Je pa jasno, da si mnogi zvezdniki želijo potovati v vesolje. Nekaj jih je že kupilo vozovnico za prvo "zvezdniško" vesoljsko potovanje, ki ga organizira britanski milijarder Richard Branson. Med čisto prave zvezde bodo tako prihodnje leto za 250 tisoč dolarjev poleteli Justin Bieber, Leonardo DiCaprio, Ashton Kutcher, Brad Pitt, Angelina Jolie in Katy Perry.