Festival letos poteka tretje leto. Foto: Organizator
Festival letos poteka tretje leto. Foto: Organizator

Na festivalu, ki se bo ob Ivarčkem jezeru odvijal 15. in 16. avgusta in se je pred tremi leti razvil iz študentskega klubskega projekta, organizatorji pričakujejo več tisoč obiskovalcev.

Na dveh odrih se bodo zvrstili tako domači kot tuji glasbeniki, pri čemer je prvo ime festivala francoski didžejevski dvojec Faul & Wad Ad. Na glavnem odru bodo nastopili še Hladno pivo, Jinx, Mi2, Slon in Sadež, Happy Ol' McWeasel, Lollobrigida, Hamo & Tribute 2 Love, Superhiks, Repetitor, Neozbiljni pesimisti, Nitrox in ZircuS, na elektronskem pa RecycleMan (nekdaj Ali En), skupina didžejev, združenih pod imenom Vibe Department, Mark Van J, dvojec Adicted in Wawda, Swaytsa in DJ G.L.I.O.

Poleg večernih koncertov bo za udeležence KKŠ Summer FEST-a čez dan poskrbljeno s številnimi dejavnostmi - od nogometa, odbojke na mivki, košarke in beerponga do vleke vrvi, impro šova, ognjenega šova, slacklina, vodnih tub in zorbinga na vodi.

Za prenočevanje je poskrbljeno z brezplačnim šotoriščem na prizorišču samem, za dvodnevno vstopnico je treba odšteti 30 evrov, enodnevna vstopnica pa stane 19 evrov.