Foto: Red Orbit
Foto: Red Orbit

Deveta edicija inOrbit konference bo gostila več kot 30 tujih in domačih prodornih in iskrivih umov z vsega sveta. Sočasno bosta potekali dve vertikali predavanj, za praktično pridobivanje znanja bodo na voljo štiri aplikativne delavnice.

48 ur, < 30 navdihujočih predavateljev, 4 praktične delavnice, 1 epska zabava

Največja regionalna konferenca digitalnega marketinga bo na Obalo privabila vrhunske strokovnjake s področja digitalnega marketinga, ki bodo svoje znanje delili na dveh vertikalah predavanj: eno s poudarkom na pridobivanju strateških znanj, drugo usmerjeno na poglabljanje strokovnega znanja. Teme predavanj se bodo osredotočale na orodje za spletno analitiko GA4, tehnologijo Metaverse, zloglasni sistem Chat GPT, družbeno omrežje Tik-Tok in uporabo videa v marketingu. Poleg omenjenih bodo vzporedno potekale štiri uporabne in aplikativne delavnice na temo razvoja agenciji ter SEO optimizacije.

Za dobršno mero sprostitve in čas, namenjen za krepitev prijateljskih in poslovnih vezi, bosta poskrbeli popoldanski druženji in epska večerna zabava.

Foto: Red Orbit
Foto: Red Orbit

Zvezdniški predavatelji

Itay Talgam, orkestrski dirigent izraelskih korenin, je postopoma postal tudi »dirigent ljudi«. Že vrsto let o harmoničnem vodenju predava podjetjem iz seznama Fortune 500, nevladnim organizacijam in na konferencah po vsem svetu. Je avtor uspešnice The Ignorant Maestro, njegovi TED govori pa so eni najbolj gledanih.

Prisluhnili bomo tudi svetovno znanemu avtorju uspešnice Predicatable Revenue, imenovane tudi prodajna biblija Silicijeve doline in soavtorju najboljše knjige na temo SaaS po mnenju BookAuthority, From Impossible to Inevitable. Aaron Ross je ob vsem tem tudi oče desetih otrok (petih posvojenih).

Z nami bo tudi Gill Andrews, izjemna tekstopiska in svetovalka za spletna mesta, ki izboljšuje njihovo delovanje in jih preobrazi v prefinjene lead-generating sisteme.

Avtor uspešnice Choice factory, prevedene v dvanajst jezikov, Richard Shotton, je strokovnjak za uporabo vedenjskih znanosti v marketingu in ustanovitelj podjetja Astroten, ki svetuje podjetjem, kot so Google, Facebook, BrewDog in Barclays.

Lexi Mills je večkrat nagrajena strokovnjakinja za digitalni marketing, specializirana za PR SEO in poslovno strategijo, ki temelji na čustveni inteligenci. Na inOrbit konferenci bo predavala o prihodnosti umetne inteligence v sklopu vsebinskega marketinga.
Celoten seznam predavateljev je na voljo na inOrbit uradni spletni strani.

Foto: Red Orbit
Foto: Red Orbit

Spoznaj svoje pleme!

inOrbit pleme govori tvoj jezik, pozna tvojo preteklost in s tabo koraka v živahno (digitalno) prihodnost. Tvoj izkupiček predstavlja zagotovilo za pridobitev novega znanja, korakanje s časom z aktualnimi temami in pridobitev trdnih partnerskih in prijateljskih vezi. Za še več izjemnih informacij obišči www.inorbit.si.