Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

Da se slučajno zaradi napačnega nakupa pohištvene in druge opreme ne bi zgodila slaba volja, je pred začetkom posodobitve doma smiselno vsak korak prenove skrbno in podrobno načrtovati ter v to vključiti le preverjene mojstre ter ponudnike sodobnega pohištva. Pri tem vam bo resnično v veliko pomoč in oporo prva spletna trgovina pohištva v Sloveniji, in sicer Salon pohištva Furnitura, ki ni specializirana zgolj za prodajo vrhunskega sodobnega in dostopnega pohištva, temveč se ponaša še z drugimi neprecenljivimi prednostmi.

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

Vse na enem mestu

Prednost spletnega pohištvenega salona Furnitura je brez dvoma v tem, da lahko iz udobja svojega naslonjača z malo brskanja po spletni strani najdete in kupite odlično pohištvo za prav vsak prostor vašega doma. Čudovite kuhinje Jela, ki jih odlikujejo kakovostni nemški materiali ter brezčasen dizajn, bodo vašemu kuhinjskemu prostoru dodale vrednost, ki jo do sedaj še niste poznali. Prav tako boste lahko na enem samem mestu našli moderne in stabilne jedilne mize, velik izbor jedilnih in barskih stolov, najudobnejših sedežnih garnitur in kavčev, prostornih postelj za odrasle in otroke ter shranjevalne rešitve za vse prostore v obliki kakovostnih garderobnih omar, komod, poličnikov, vitrin, TV-omaric, omaric za čevlje, predalnikov, dnevnih regalov, kopalniških blokov ter drugih shranjevalnih oblik.

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

Poleg tega boste našli tudi veliko ponudbo fleksibilnih posteljnih podov ter vzmetnic oziroma ležišč, ki so ključnega pomena za globok, krepčilen in zdravilen spanec.

Oglejte si kataloge, materiale, vzorce in izdelke v živo

Čeprav se na prvi pogled zdi nezdružljivo, Salon pohištva Furnitura omogoča spletni nakup in ogled določenih katalogov, materialov, vzorcev ter nekaterih izdelkov v živo, in sicer v t. i. showroomu v BTC-ju v Ljubljani (Letališka cesta 32J). To bo zagotovo olajšalo vaš nakup izbranega pohištva ter mu dodalo večji občutek preglednosti in varnosti!

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

Posvetujete se najprej s strokovnjaki

V showroomu nam bo poleg možnosti ogleda nekaterega pohištva na voljo tudi Furniturina strokovno usposobljena in srčna ekipa, ki si bo za vas resnično vzela čas in vam glede na vaše potrebe, zahteve in želje glede opremljanja stanovanja poiskala oziroma predlagala nakup najprimernejših ter ustreznejših kosov pohištva. Prav na primere, ki se včasih zgodijo, da se je zaradi preobilice idej ali želja, kdaj pa tudi zaradi obširne ponudbe, izredno težko odločiti, katero pohištvo oziroma pohištveni element na koncu kupiti, je Furniturino osebje še posebej pripravljeno. Ker na večino vprašanj glede opreme in prenove doma, pisarne ali vrta ni enoznačnih odgovorov, boste v Salonu pohištva Furnitura vedno deležni poglobljenega, individualnega in celostnega svetovanja. Seveda lahko Furniturinim strokovnjakom in strokovnjakinjam tudi pišete na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si oziroma jih pokličete na telefonsko številko: 070 458 517 – prav tako se vam bodo v celoti posvetili in vam poiskali najboljšo rešitev.

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

Sodoben dizajn, izjemna kakovost in druge ugodnosti

Nakup modernega kakovostnega pohištva v podjetju Furnitura prinaša tudi mnoge ugodnosti, ki jih v takšni meri drugje zagotovo ne boste deležni. Prav vse pohištvo ter izdelke lahko kupite na obroke, poleg tega pa je na voljo tudi možnost vračila izdelka v 365 dneh, če se izkaže, da vam le-ta zaradi kakršnegakoli razloga ne odgovarja oziroma ne ustreza. Poleg tega je cenovna dostopnost zaradi pogostih akcijskih ponudb ter popustov dosegljiva res širokemu krogu ljudi, saj je vizija podjetja Furnitura med drugim tudi to, da je lepo ter kakovostno pohištvo dostopno prav vsakomur.

Zaradi hitre dobave in še hitrejše dostave večine izdelkov pa vaša prenova stanovanja ali hiše ne bo čakala na mesece in mesece ter preizkušala vašo potrpežljivost, temveč boste z njo lahko pričeli že danes!

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

Na voljo je tudi 3D-izris

Da boste svoje zamisli lahko res dobro spravili v prakso, vam je v Salonu pohištva Furnitura na voljo tudi možnost izrisa kuhinj. Poglejte, kako bo še pred začetkom opremljanja stanovanja izgledala vaša nova kuhinja!

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

Z nekaj kliki do izbranega pohištva

Ker se časi spreminjajo, se spreminja tudi način nakupovanja. Mnogo stvari se seli na splet, med drugim tudi nakup modernega pohištva odlične kakovosti. Z nekaj kliki je pohištvo po vašem izboru lahko vaše že danes, in to na ugoden, varen in hiter način! Dobrodošli v svet hitrih nakupov odličnega pohištva za dom, pisarno in vrt – dobrodošli v Salonu pohištva Furnitura!

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura