Foto: Gorenje Hisense
Foto: Gorenje Hisense

Priljubljenost pametnih povezljivih naprav, ki jih lahko upravljamo z mobilnim telefonom, pa prav tako spreminja naš pristop do gospodinjskih opravil. Za lažjo orientacijo med široko ponudbo hladilnikov so rezultati neodvisnih raziskav vsekakor dobrodošli. Na nedavnem testu Zveze potrošnikov Slovenije (ZPS) je prostostoječi hladilnik z zamrzovalnikom znamke Hisense prejel oceno zelo dobro.

Hisense: Inovativne rešitve po meri uporabnika

Hisense je korporacija, ki je s svojimi izdelki prisotna v 160 državah in regijah po celem svetu, zaposluje več kot 100.000 ljudi in sodi med vodilne svetovne proizvajalce zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov. S pomočjo najsodobnejših tehnologij razvijajo inovativne rešitve po meri uporabnika, ki pripomorejo k večji kakovosti bivanja. Eden od njihovih raziskovalnih centrov je v Velenju, kjer skrbijo za razvoj vrhunskih gospodinjskih aparatov in kuhinj za svetovni trg. Od leta 2018 je tudi upravljanje blagovne znamke Gorenje vpeto v Hisense Europe kot del skupine Hisense.

Hladilnik Hisense na testu ZPS prejel oceno zelo dobro

Na testu 23 prostostoječih hladilnikov, ki so ga pripravili na Zvezi potrošnikov Slovenije, je hladilnik z zamrzovalnikom RB645N4BFE prejel oceno zelo dobro, kar še dodatno potrjuje Hisensove visoke standarde pri razvoju priročnih funkcij in ostalih lastnosti, ki odlikujejo najboljše hladilnike na trgu. To pomembno priznanje sicer prejmejo le tisti izdelki, ki so bili testirani na neodvisnem primerjalnem testu in so dosegli oceno dobro ali zelo dobro. Znak ZSP temelji na testiranju v laboratorijih po vnaprej določenih testnih programih in ne na subjektivnih ocenah ali mnenjih.

Foto: Gorenje Hisense
Foto: Gorenje Hisense

Funkcije in tehnologija, ki prepričajo

Hladilnik uporablja tehnologijo NoFrost za preprečevanje nastajanja ledu in odvečne vlage v zamrzovalniku, zato pogosto čiščenje in odmrzovanje ni več potrebno. Inverterski kompresor z ustreznim prilagajanjem moči hlajenja zagotavlja stabilno temperaturo, prihranek energije in tišje delovanje, hkrati pa podaljša življenjsko dobo hladilnika. Inovativen je tudi predal za sadje in zelenjavo Fresh Crisper, ki z optimalno temperaturo dlje časa ohranja svežino in okus živil. Priročna je tudi velikost – hladilnik je visok 2 metra in širok 70 centimetrov, kar nudi dovolj prostora za vsa živila in vnaprej pripravljene obroke. Z 90-stopinjskim odpiranjem vrat in globino pulta pa je več kot primeren za vsako kuhinjo.

BON ZA BREZPLAČNO GORIVO

Pri nakupu hladilnika blagovnih znamk Hisense in Gorenje lahko še do 15. avgusta izkoristite akcijo, ki omogoča dvojni prihranek – pri elektriki in pri gorivu. Ob nakupu izbranih modelov hladilnikov boste prejeli BON ZA BREZPLAČNO GORIVO v vrednosti 20, 30 ali 40 evrov, ki je veljaven 1 leto. Dovršena tehnologija bo poenostavila shranjevanje hrane in poskrbela, da bodo živila dlje časa ostala sveža ter izvrstnega okusa.

Foto: Gorenje Hisense
Foto: Gorenje Hisense