Foto: Spar Slovenija
Foto: Spar Slovenija

Čista, mehka in voljna koža

Vsakodnevna skrb za osebno higieno je ključnega pomena za dobro počutje in svež videz. Pri kopanju ali tuširanju uporabljajte blago milo ali gel za tuširanje, ki je pH nevtralen za kožo. Različni vonji – cvetlični, sveži, sladki, itd. – vas bodo zjutraj osvežili, zvečer pa vas po napornem dnevu nežno umirili. Nego telesa zaključite s kakovostnima losjonom ali kremo za telo, ki bosta kožo nahranila ter jo naredila mehko in voljno.

Svež, mladosten in sijoč videz obraza

Del osebne nege je tudi vsakodnevna nega obraza. Pri tem je pomembno, da uporabljate prave izdelke glede na svoj tip kože.

Kožo obraza vsak dan očistite ličil in drugih nečistoč. Uporabite nežno čistilno sredstvo, ki kožo neguje in ohranja njeno naravno ravnovesje. Nato nanesite serum za obraz, ki deluje proti gubam in učvrščuje kožo. Nego zaključite z nanosom kakovostne dnevne oziroma nočne kreme, ki ustreza potrebam vaše kože.

Ne pozabite niti na zaščito kože pred soncem in na obraz nanesite kremo z zaščitnim faktorjem. Nekatere dnevne kreme že vsebujejo UV-zaščito, s čimer še dodatno ščitijo kožo pred zunanjimi vplivi.

V trgovinah Spar in Interspar lahko najdete kakovostno negovalno kozmetiko znamke Isana. Foto: Spar Slovenija
V trgovinah Spar in Interspar lahko najdete kakovostno negovalno kozmetiko znamke Isana. Foto: Spar Slovenija

Vitalni, sijoči in dišeči lasje

Pravilna nega las je pomembna za ohranjanje zdravih in lepih las. Redno si umivajte lase s šamponom in balzamom, ki sta primerna za vaš tip las. Če vaši lasje potrebujejo posebno nego, na primer proti prhljaju, uporabljajte temu namenjena šampon in balzam, ki las in lasišča ne bosta izsušila. Suhim, poškodovanim in lomljivim lasem bo še posebej dobro dela kakovostna maska za lase, ki jim bo zagotovila bogato globinsko nego in jih ne bo obtežila. Olje za lase pa jim bo podarilo voljnost in intenziven lesk.

Nežne, mehke in gladke roke

Kadar govorimo o negi kože, pogosto pozabimo na roke. S tem jim naredimo krivico in škodo, saj so ravno roke tiste, ki so med najbolj izpostavljenimi deli telesa, zato si zaslužijo kakovostno nego. Uporabite milo z negovalnim kompleksom, ki kožo nežno očisti ter jo varuje pred izsušitvijo. Nato nahranite kožo rok s kakovostno kremo za roke, ki bo rokam povrnila mehkobo in jih zaščitila pred zunanjimi vplivi.

Svežina, dobro počutje in samozavest ves dan

Poleg umivanja in negovanja kože sta zelo pomembna tudi svežina in dobro počutje. Po prhanju se osvežite z deodorantom, ki bo vas bo ščitil pred neprijetnim vonjem zaradi potenja skozi ves dan. Široka paleta različnih vonjev vam omogoča, da izberete tistega, ki vam najbolj ustreza, ali pa izberete več vonjev, ki jih lahko uporabljate ob različnih priložnostih. Tako boste samozavestni na vsakem koraku.

Preverite široko ponudbo nove negovalne kozmetike Isana, ki je ekskluzivno na voljo v trgovinah Spar in Interspar. Foto: /Spar Slovenija
Preverite široko ponudbo nove negovalne kozmetike Isana, ki je ekskluzivno na voljo v trgovinah Spar in Interspar. Foto: /Spar Slovenija


NOVO V SPARU – negovalna kozmetika ISANA za vso družino

V trgovinah SPAR in INTERSPAR odkrijte novo in ekskluzivno linijo negovalnih izdelkov ISANA, ki vas bo navdušila s široko ponudbo, kakovostnimi sestavinami in odličnimi cenami.

Pri razvoju izdelkov ISANA so strokovnjaki prisluhnili posameznim tipom kože in ustvarili izvrstno kolekcijo kakovostnih negovalnih izdelkov za vso družino. Pri tem niso pozabili niti na skrb za okolje in dobrobit živali.

V kolekciji najdete veganske izdelke, pakirane v okolju prijazno embalažo, ki prihaja iz reciklaže ali pa jo je mogoče reciklirati po uporabi. Izdelki ne vsebujejo mikroplastike in drugih okolju škodljivih snovi. Izdelani so s pomočjo obnovljivih virov energije, pri izdelavi pa so bili uporabljeni trajnostni proizvodni procesi, zaradi česar je njihova proizvodnja ogljično nevtralna.

V kolekciji negovalne kozmetike ISANA boste našli izdelke za nego kože obraza, telesa, rok in las za vso družino. Preizkusite mila, kopeli, šampone, balzame, gele, kreme, deodorante in ostale izdelke, ki jih ponuja ISANA.