Foto: Gorenje Hisense
Foto: Gorenje Hisense

Številne napredne funkcije najnovejših pečic, kot sta na primer uporaba pare in tehnologija AirFry, omogočajo hitro in enostavno pripravo jedi s hrustljavo skorjico in drugih zdravih obrokov.

Zaobljena oblika za enakomerno pečenje

Jedi, pripravljene v tradicionalnih pečeh na drva, so še posebej okusne. Skrivnost je v zaobljeni odprtini, ki zagotavlja boljše kroženje zraka in pečenje. To obliko so posnemali tudi pri razvoju pečic Gorenje, znanih po inovativni obliki, ki poskrbi za enakomerno porazdeljeno temperaturo po celotni pečici. Tako lahko preprečite, da bi bile jedi na eni strani preveč zapečene na drugi pa premalo.

Foto: Gorenje Hisense
Foto: Gorenje Hisense

AirFry tehnologija za zdrave prigrizke

Da bi lahko brez slabe vesti uživali v hrustljavi hrani brez dodatnih kalorij, bo v pečicah Gorenje poskrbela funkcija AirFry. Metoda pečenja z vročim zrakom namreč ne zahteva uporabe olja za hrustljavo zlato skorjo. V kombinaciji s posebnim perforiranim pekačem (odvisno od modela pečice), ki zajame jed z vseh strani, lahko dosežete še bolje rezultate pečenja. Funkcija je primerna za manjše kose mesa, rib, zelenjave in vnaprej pripravljenih zamrznjenih izdelkov, kot so ocvrt krompirček in piščančji medaljončki. Ta funkcija je priročna tudi zato, ker združuje pečico in cvrtnik v eni napravi.

Moč pare za popolno skorjico

Za večjo hrustljavost jedi, na primer pri sveže pečenem hlebčku kruha, bo poskrbela tehnologija vpihovanja pare med peko SteamAssist. Deluje tako, da pred začetkom peke v posebno posodo dodate vodo, ki se bo med peko sprostila v pečico in ustvarila popolno skorjico. Enostavno izberete program s funkcijo dodatka pare, pečica pa vas bo opozorila, kdaj je pravi čas za aktivacijo.

Ob nakupu pečice Gorenje prejmete darilni bon za izdelke Žito

Vse do konca leta ob nakupu izbrane pečice Gorenje ne boste prejeli le izurjenega pomočnika v kuhinji, temveč tudi slastno darilo – DARILNI BON v vrednosti 40, 60 ali 100 evrov za izdelke Žito v več kot 20 trgovinah po vsej Sloveniji. Bon vam pripada ob nakupu izbranih modelov pečic Gorenje kjerkoli v Sloveniji, v razstavno-prodajnih Hisense Gorenje Studiih, v spletni trgovini Gorenje ter pri vseh trgovcih po Sloveniji. Akcija traja do 31. decembra, več informacij pa je na voljo na spletni strani: https://si.gorenje.com/akcije/pecica-darilo.

Foto: Gorenje Hisense
Foto: Gorenje Hisense