Foto: Celjski sejem d.d.
Foto: Celjski sejem d.d.

Na Celjskem sejmu se bo med 18. in 21. aprilom odvijal zelo pomemben Mednarodni industrijski sejem. Hkrati bo potekal tudi sejem lesne stroke, sejem Lestech. Videli bomo lahko najnovejše dosežke svetovne industrije s področja orodjarstva in strojegradnje, industrijske avtomatizacije, robotike, varjenja in rezanja, industrije plastike, materialov in komponent ter naprednih tehnologij. Mnoge svetovne inovacije bodo prvič predstavili prav na tem sejmu. Videli boste lahko stroje, aparate, naprave, industrijske robote, orodja in aplikacije, ki ne bodo samo razstavljeni, pač pa bodo tudi delovali.

Foto: Celjski sejem d.d.
Foto: Celjski sejem d.d.

Štiridnevno sejemsko dogajanje Mednarodnega industrijskega sejma se bo pričelo v torek, 18. aprila, na temo industrijske avtomatizacije in optimizacije proizvodnih procesov. Sreda bo namenjena varilni tehniki in slovenskim varilcem. Potekalo bo tudi tradicionalno državno tekmovanje varilcev. Četrtkov sejemski dan bo organiziran Dan orodjarstva, hkrati bo potekal tudi Dan industrijskega vzdrževanja. Zadnji sejemski dan se bo v petek odvijal s poudarkom na industriji plastike in gume. Ker se bo na enem mestu predstavilo več kot 360 razstavljavcev iz 10-ih držav, bo to odlična priložnost za vse iskalce zaposlitve in tiste, ki bi radi menjali kariero - da obiščete številne potencialne delodajalce in se jim predstavite!

Foto: Celjski sejem d.d.
Foto: Celjski sejem d.d.

Hkrati bo potekal tudi Sejem Lestech, ki je vodilni sejem lesnoobdelovalne industrije v Sloveniji. Namenjen je vsem obdelovalcem in oblikovalcem lesa, lesni industriji in mizarskim delavnicam. Obiskovalci boste lahko videli in tudi nakupovali električna in akumulatorska orodja, zaščitna sredstva za delo pri strojih, ročna orodja, kakor tudi vrhunske najzahtevnejše lesno obdelovalne stroje, tehnološke tovarniške linije, stiskalnice in še bi lahko naštevali.

Mednarodni industrijski sejem na Celjskem sejmu in sejem Lestech vas vabita med 18. in 21. aprilom. Na spletu v predprodaji cenejše vstopnice. Za nakup kliknite TUKAJ!