Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Rok Kužel

Koda Šport na TV Slovenija kmalu viden tudi onstran meja

17.04.2018

V začetku aprila je začela veljati uredba, ki potrošnikom v celotni Evropski uniji omogoča, da do plačljivih spletnih vsebin, na katere so se naročili doma, dostopajo kjer koli v EU.

Koda NLB bo zamrznila zaračunavanje nadomestila za neevrske transakcije

13.04.2018

Potem ko smo v oddaji Koda na Televiziji Slovenija poročali o novem nadomestilu za procesiranje transakcij, ki niso v evrih, so se pri NLB odločili, da bodo zaračunavanje tega nadomestila z 20.

Koda Banke z novimi nadomestili in nenehnimi podražitvami

10.04.2018

Poznate odgovor na vprašanje, kaj vse vam zaračuna banka pri vsakodnevnem poslovanju? Seznam stroškov je dolg, dejstvo pa je tudi, da se bančni stroški iz leta v leto višajo.

Koda Konoplja: da za zdravljenje, ne za "zadevanje"

03.04.2018

Marca je več kot 90 zdravnikov in znanstvenikov s področja medicine, mikrobiologije, kemije, farmacije, socialnih ved, ekologije, prava in kriminologije podpisalo Deklaracijo o načelih za regulacijo ...

Koda Kdo (lahko) brska po vaših zdravstvenih podatkih?

27.03.2018

24. marca 2015 je kopilot družbe Germanwings namerno strmoglavil letalo v francoskih Alpah. Umrlo je vseh 150 ljudi na krovu.

Zdravje Transmaščobam so šteti dnevi

20.03.2018

V manj kot mesecu dni bo začel veljati pravilnik, s katerim bo Slovenija kot doslej že sedem drugih evropskih držav omejila vsebnost transmaščobnih kislin v živilih.

Slovenija Upravnik razkril: V dveh letih upravnikom najmanj 4 milijone evrov provizij

13.03.2018

V združenju etažnih lastnikov Slovenije že več let pozivajo pristojno ministrstvo, naj temeljito prenovi stanovanjsko zakonodajo predvsem na področju upravljanja stavb na način, da bodo imeli etažni ...

Koda Višje cene oskrbe v domovih za starejše

01.03.2018

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je je februarja objavilo sklep o določitvi standardnih zneskov, ki jih je mogoče upoštevati v cenah storitve institucionalnega varstva.

Koda Očeta v domu našla privezanega na stol

27.02.2018

V Skupnosti socialnih zavodov Slovenije so premierja Mira Cerarja pozvali, naj zagotovi sredstva za rast stroškov dela v domovih za starejše in socialnovarstvenih zavodih.

Koda MDK: realno stanje mesne industrije v Sloveniji?

06.02.2018

Konec januarja 2018 je Inšpekcija za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin za najmanj mesec dni zaprla proizvodnjo v obratu Mesnin dežele Kranjske v Zalogu pri Ljubljani.

Koda Z zakonom ali tožbami nad kredite v frankih?

30.01.2018

"Kreditna pogodba v švicarskih frankih je v celoti nična!« so sredi januarja sporočili iz Združenja Frank. Tako je namreč odločilo ljubljansko višje sodišče, ki se v sodbi sklicuje tudi na sodbo ...

Slovenija Delodajalec ga je fotografiral med spanjem v službi

16.01.2018

Konec lanskega leta so na Detektivski zbornici Slovenije opozorili, da detektivi v zadnjih letih zaznavajo veliko nelojalne konkurence, zato se zavzemajo za pripravo nove detektivske zakonodaje, ki ...

Stran 3 od 10
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov